Gå til hovedinnhold

Tidspunkt(er)

19. okt 2021

Sted

Nofima, Osloveien 1, 1340 Ås

Pris

Pris pr person kr.2.500,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Sist oppdatert

Read in English

Tid og sted

19. – 20. oktober 2021.
Innregistrering med kaffe fra kl. 08.45 på Nofima, Osloveien 1, Ås. Ferdig ca. kl. 16.

l

Deltagerne lærer om generell bakekunnskap og baketeknikker for å skape gode produkter. Det gås igjennom ulike produktkategorier bl.a. wienerbrød. Ulike teknikker og prosesser studeres for å vise muligheter til variasjon i produktets smak og konsistens.

Målgruppe

Produsenter av økologiske bakevarer.

Kursinnhold

  • Deigoppbygging 
  • Ulike teknikker for å bygge tekstur og smak
  • Ulike produktkategorier studeres
    • Brioche
    • Panini
    • Wienerbrød/Croissant
  • Tips og triks 

Deltakeravgift

Pris pr person kr.2.500,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Praktisk informasjon

Vi skal være i bakeriet så ta med baketøy / forklær og gode sko.

Påmelding: Frist 11. oktober 2021. Antall deltakere settes til maks 10 personer. Så først til mølla!

Ved ev. spørsmål kontakt Solveig Le Divenah (solveig.le.divenah@nofima.no), 64 97 04 81

Kursansvarlig

Arrangement

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.