Gå til hovedinnhold

To dagers kurs som ser nærmere på variasjon i melkvalitet og effekter dette gir. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på muligheter rundt ulike melkvaliteter og bruk av disse gjennom forskjellige teknikker og prosesser.

Dato

20. jun 2023
21. jun 2023

Tid

08:30 - 16:00

Sted

Nofima, Osloveien 1, 1340 Ås

Pris

Deltageravgift 2.900,-

Sist oppdatert

Tid og sted

20-21 juni 2023 
Innregistrering med kaffe fra kl. 08.30 på Nofima, Osloveien 1, Ås. Ferdig ca. kl. 16.

Mål

Deltagerne lærer om ulike melkvaliteter og muligheter rundt dette gjennom generell bake-kunnskap og baketeknikker.

Målgruppe

Brukere som foredler økologiske råvarer samt produserer økologiske bakevarer.

Kursinnhold

  • Ulike melkvaliteter og betydning
  • Ulike baketeknikker for å bygge gode produkter
  • Vi ser på ulike produktkategorier (brød og søtbakst)
  • Tips og triks 

Deltakeravgift

Pris pr person kr. 2.900,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Praktisk informasjon

Vi skal være i bakeriet så ta med baketøy / forklær og gode sko.

Påmelding: 

Meld deg på innen 19. mai 2023. Antall deltakere settes til maks 8 personer.

Ved ev. spørsmål kontakt Lena Langeland

Kursansvarlig

Arrangement

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.