Kurs
Økologisk bakekurs – Hvordan bruke mel av annen kvalitet

To dagers kurs som ser nærmere på variasjon i melkvalitet og effekter dette gir. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på muligheter rundt ulike melkvaliteter og bruk av disse gjennom forskjellige teknikker og prosesser.
Dato
20. jun 2023
21. jun 2023
Tid
08:30 - 16:00
Sted
Nofima, Osloveien 1, 1340 Ås
Pris
Deltageravgift 2.900,-
Tid og sted
20-21 juni 2023
Innregistrering med kaffe fra kl. 08.30 på Nofima, Osloveien 1, Ås. Ferdig ca. kl. 16.
Mål
Deltagerne lærer om ulike melkvaliteter og muligheter rundt dette gjennom generell bake-kunnskap og baketeknikker.
Målgruppe
Brukere som foredler økologiske råvarer samt produserer økologiske bakevarer.
Kursinnhold
- Ulike melkvaliteter og betydning
- Ulike baketeknikker for å bygge gode produkter
- Vi ser på ulike produktkategorier (brød og søtbakst)
- Tips og triks
Deltakeravgift
Pris pr person kr. 2.900,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)
Praktisk informasjon
Vi skal være i bakeriet så ta med baketøy / forklær og gode sko.
Påmelding:
Meld deg på innen 19. mai 2023. Antall deltakere settes til maks 8 personer.
Ved ev. spørsmål kontakt Lena Langeland
Kursansvarlig
Arrangement
Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.