Gå til hovedinnhold

To dagers kurs som ser nærmere på ulike typer høytidsbakst og atskillige variasjoner med et stort spenn. Dette er et praktisk kurs i baking der fokus ligger på muligheter rundt ulike produktkategorier tilpasset ulike høytider gjennom forskjellige teknikker og prosesser.

Dato

14. nov 2023
15. nov 2023

Tid

08:30 - 16:00

Sted

Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris

Pris pr person kr. 2900,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell).

Sist oppdatert

MÅL
Deltagerne lærer om mulighetsrommet, samt hvordan man gjennom generell bake-kunnskap og baketeknikker kan skape gode produkter og tilpasse produktene til ulike høytider.

MÅLGRUPPE
Brukere og produsenter av økologiske bakevarer.

KURSINNHOLD

  • Ulike produktkategorier
  • Tilpassing til ulike høytider
  • Variasjon og spenn i produktkvalitet
  • Ulike baketeknikker for å bygge gode produkter
  • Tips og triks

PRAKTISK INFORMASJON
Vi skal være i bakeriet så ta med baketøy / forklær og gode sko.

Påmeldingsfrist : Påmelding innen 30 oktober 2023.
Antall deltakere settes til maks 10 personer.

Ved eventuelle spørsmål, kontakt Lena Langeland

Kontakt