Gå til hovedinnhold

To dagers kurs praktisk kurs i baking der fokus ligger på grovbakst. Kurset ser på forskjellige teknikker og prosesser samt hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Tidspunkt(er)

02. nov 2021
03. nov 2021

Sted

Nofima, Osloveien 1, 1340 Ås

Pris

Deltageravgift 2.500,-

Sist oppdatert

Read in English

Tid og sted

2. -3. november 2021 
Innregistrering med kaffe fra kl. 08.45 på Nofima, Osloveien 1, Ås. Ferdig ca. kl. 16.

Mål

Deltagerne lærer om generell bakekunnskap og baketeknikker for å skape gode produkter. Det gås igjennom ulike produktkategorier med bruk av surdeig og fordeig. Ulike teknikker og prosesser studeres for å vise muligheter til variasjon i produktets smak og konsistens.

Målgruppe

Produsenter av økologiske bakevarer.

Kursinnhold

  • Deigoppbygging for grove deiger
  • Grove produkter (50 -100% grovt)
  • Ulike teknikker for å bygge tekstur og smak
  • Ulike produktkategorier studeres
  • Tips og triks 

Deltakeravgift

Pris pr person kr. 2.500,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Praktisk informasjon

Vi skal være i bakeriet så ta med baketøy / forklær og gode sko.

Påmelding: Frist 25. oktober 2021. Antall deltakere settes til maks 10 personer. Så først til mølla!

Ved ev. spørsmål kontakt Solveig Le Divenah (solveig.le.divenah@nofima.no), 64 97 04 81

Kursansvarlig

Arrangement

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.