Digitalt kurs
Nettkurs: Lær å lage julematprodukter som pølse, postei, kaker, sylte og lammerull mm.
Etter kurset vil deltagerne sitte igjen med kunnskap om råvarer, produksjonsprosessen og resepter for å lage gode og rene julematprodukter.
Dato
10. des 2024
Tid
10:00 - 14:00
Sted
Digitalt kurs
Pris
kr 699,-
Under kurset vil vi gå gjennom resepter og prosesser for best mulige produkter.
Vi starter opp med en gjennomgang av de aktuelle råvarene som vi skal bruke i julematproduktene, samt en oppbygging av resepter og en gjennomgang av prosesser ved produksjon av ulike julematprodukter som for eksempel:
• Julepølse
• Medisterkaker
• Sylteflesk
• Lammerull
• Julepostei
• Salt tunge
Vi gjennomgår prosessen, varmebehandlingen og alle råvare og ingredienser som brukes i disse produktene.
Kurset er for produsenter av økologiske kjøttprodukter, og de som ønsker mere kunnskap om produksjon av julematprodukter og ren mat.