Etter kurset vil deltagerne sitte igjen med kunnskap om råvarer, produksjonsprosessen og resepter for å lage gode og rene julematprodukter.

Dato

10. des 2024

Tid

10:00 - 14:00

Sted

Digitalt kurs

Pris

kr 699,-

Sist oppdatert

Under kurset vil vi gå gjennom resepter og prosesser for best mulige produkter.

Vi starter opp med en gjennomgang av de aktuelle råvarene som vi skal bruke i julematproduktene, samt en oppbygging av resepter og en gjennomgang av prosesser ved produksjon av ulike julematprodukter som for eksempel:

•           Julepølse

•           Medisterkaker

•           Sylteflesk

•           Lammerull

•           Julepostei

•           Salt tunge

Vi gjennomgår prosessen, varmebehandlingen og alle råvare og ingredienser som brukes i disse produktene.

Kurset er for produsenter av økologiske kjøttprodukter, og de som ønsker mere kunnskap om produksjon av julematprodukter og ren mat.

Kontaktperson