Gå til hovedinnhold

Vi inviterer til en innholdsrik dag med nedskjæring av lam på vakre Lørdal Gaard i Vestfold. Dagen vil bestå av teori og praktisk nedskjæring av gammelnorsk spælsau!

Dato

06. jun 2023

Tid

09:30 - 15:30

Sted

Lørdal Gaard, Hvittingfossveien 431, 3092 Sundbyfoss

Pris

Pris pr person kr. 750,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Sist oppdatert

MÅL
Målet med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap om nedskjæring av lam. Deltagerne skal lære å skjære ned lam på en optimal måte, og få kunnskap om utnyttelsen av råvaren til ulike foredlings produkter.

MÅLGRUPPE
Kjøttprodusenter og kjøttforedlingsbedrifter som driver økologisk eller kunne tenke seg å starte med økologisk produksjon.  

KURSINNHOLD

  • Kjøttråvare og råvarekvalitet
  • Praktisk nedskjæring av lam

Påmelding: innen 25 mai 2023 til deltaker.no tast her

Ved spørsmål kontakt Lena Langeland

Kursansvarlige

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.