Gå til hovedinnhold

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.

Dato

22. mar 2023

Tid

09:00 - 16:00

Sted

Måltidets Hus, Richard Johnsensgt 4, 4021 Stavanger

Pris

1100,- inkl. lunsj og kursmateriell

Sist oppdatert

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden.

Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Mål for kurset

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet.

Kurset består av teori og noen enkle øvelser.

Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokalmat på menyen (<10 ansatte)

Påmelding

Klikk på lenken ovenfor for å melde deg på. Frist for påmelding 18. mars. Bindende påmelding. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding.

Kurset holdes i regi av kompetansenettverk for lokalmat.

Kontaktperson