Gå til hovedinnhold

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.

Tidspunkt(er)

08. mar 2022
08. mar 2022

Tid

09:00 - 16:00

Sted

Måltidets Hus, Richard Johnsensgt 4, 4021 Stavanger

Pris

1100,- inkl. lunsj og kursmateriell

Sist oppdatert

Dette kurset er flyttet fra 27. januar til 8. mars 2022 på grunn av gjeldende koronarestriksjoner.

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg.

Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Mål for kurset

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Kurset består av teori og noen enkle øvelser. Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

Tid

09.00 – 16.00.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter og med lokalmat på menyen (<10 ansatte)

Påmelding

Bindende påmelding innen 21. januar 2022. Se lenke ovenfor.

Maks 18 kursdeltagere. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding.

Kurset kan endres i henhold til koronasituasjonen i distriktet.

Faglig ansvarlig og kursholder