Gå til hovedinnhold

Målet med kurset er å gi deltagerne grunnleggende kompetanse om sylte- og fermenterings-teknikker.  Målgruppen er produsenter av økologiske grønnsaker, som ønsker å foredle råvarene til økologiske grønnsaksprodukter. Kurset krever ingen forkunnskap.

Dato

24. okt 2023

Tid

08:30 - 16:00

Sted

Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris

Pris pr person kr. 1500 (inkl. lunsj og kaffe/te samt kursmateriell)

Sist oppdatert

Tid og sted 

24. oktober 2023. Innregistrering med kaffe kl. 08.30 på Nofima, Osloveien 1, Ås. Kurset avsluttes ca. kl. 16.

Det tas forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. 

Mål

Gi deltagerne grunnleggende kompetanse om sylte- og fermenteringsteknikker.  

Målgruppe

Produsenter av økologiske grønnsaker, som ønsker å foredle råvarene til økologiske grønnsaksprodukter. Kurset krever ingen forkunnskap.  

Kursinnhold

  • Teknikker, kvalitet og utstyr  
  • Mattrygghet og produksjonshygiene 
  • Demonstrasjon og inspirasjon; syltede og fermenterte grønnsaker 
  • Evt. smaking på deltakernes medbrakte produkter  

For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger og råvarer deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset. 

Deltakeravgift 

Pris pr person kr. 1500 (inkl. lunsj og kaffe/te samt kursmateriell) 

Praktisk informasjon

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no 

Påmelding

Påmelding innen 17. oktober 2023 link til påmelding  

Ved ev. spørsmål kontakt Lena Langeland (lena.langeland@nofima.no), 64 97 03 10 

Kursansvarlig 

Kursleder Cecilia Midtsund Kippe, Nofima (cecilia.kippe@nofima.no

Arrangement

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima. 

Kontaktpersoner