Gå til hovedinnhold

Dagen blir en veksling mellom teori og praksis, grunnleggende sensorisk teori vil bli gjennomgått.

Tidspunkt(er)

03. des 2021
03. des 2021

Tid

10:00 - 16:00

Sted

Nofima, Osloveien 1, 1340 Ås

Pris

Pris pr person kr 1.500,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Sist oppdatert

Read in English

l

Kurset tar sikte på å gi deltagerne en grunnleggende forståelse av sensorikk og hvordan man i praksis kan bruke sensorikk i bedriften sin.

Målgruppe

Kurset retter seg fremfor alt mot økologiske sider produsenter.

Tid og sted

Fredag 3. Desember fra kl. 10.00 – 16.00
Nofima, Osloveien 1, Ås.

Næringsmiddelprodusenter har til enhver tid fokus på to viktige faktorer, nemlig produktets kvalitet og kravet om fortjeneste. Riktig kvalitet er ofte definert ved at produktet tilfredsstiller forbrukerens krav og forventninger, og produktets smak er avgjørende for dette.

Landbruksdirektoratet ønsker gjennom Økologiprogrammet og Nofima å inspirere og formidle kompetanse for å øke forbruket av økologisk mat.

Kursinnhold/program

Dagen blir en veksling mellom teori og praksis, grunnleggende sensorisk teori vil bli gjennomgått. Det er ønskelig at deltakerne før kurset starter kommer med innspill til egne behov i hverdagen, slik at kurset best mulig kan tilpasses deltakerne. Det er også ønskelig/mulig at deltakerne sender/leverer sider som dere ønsker å teste sensorisk slik at vi kan bruke disse produktene i de praktiske oppgavene.

Kl. 10.00         Velkommen og noe å bite i

                        Praksis og teori

                        Lunsj

Kl. 16.00         Avslutning og oppsummering

Deltakeravgift

Pris pr person kr 1.500,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Praktisk informasjon

Påmeldingsfrist: Fredag 19. november 2021 

Ved ev. spørsmål kontakt Solveig Le Divenah (solveig.le.divenah@nofima.no), 64 97 04 81

Kursansvarlig

Arrangement

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.