Gå til hovedinnhold

Gjennom de senere år har vi sett en utvikling i at innmatprodukter ikke har den plassen på middagsbordet her til lands som tidligere. Dette er en utvikling vi ikke ønsker når vi tenker på de næringsstoffene vi går glipp av og ikke minst det perspektivet at når vi slakter et dyr, bør hele dyret gå til mat.

Tidspunkt(er)

16. nov 2021
16. nov 2021

Sted

Nofima Ås, Osloveien 1, 1432 Ås

Pris

Kr 2000,- pr person, inkl kursmateriale og lunsj

Sist oppdatert

Read in English

På Nofima har vi de siste årene kjørt tester på bruk av enkelte innmatråvarer inn i tradisjonelle produkter med godt hell.

Dette og andre muligheter innenfor innmatbegrepet vil vi se nærmere på denne dagen.

Tema på dagen:

  • Næringsinnhold i enkelte innmatprodukter
  • Produksjon av enkelte produkter
  • Bruk av innmatråvarer inn i tradisjonelle produkter
  • Hva er på det norske markedet i dag?
  • Smakstesting av enkelte innmatprodukter

Målgruppe

Lokalmatprodusenter med mindre enn 10 ansatte.

Tid

16. november – start kl 10:00 slutt ca kl 15:30

Bindende påmeldingsfrist innen 3. november. Ved behov for hjelp, kontakt Lily. S Rømcke.


Fagpersoner for kurset