Gå til hovedinnhold

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til en dag i frukt- og bærdessertenes tegn! La de norske fruktene skinne i måltidets velsmakende avslutning.

Dato

27. okt 2022

Tid

09:30 - 16:00

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 ÅsNofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Sist oppdatert

TID OG STED
27. oktober 2022, kl. 9.30 – 15.30
Innregistrering med kaffe fra kl. 09.00 på Nofima, Osloveien 1, Ås.

MÅL
Lære å lage smakfulle desserter basert på norske frukter og bær.

MÅLGRUPPE
Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), som foredler norsk frukt og norske bær.

KURSINNHOLD

Kokk Øyvind Hjelle fra Kniv og Kjærlighet, demonstrerer dessertoppskrifter og teknikker med norske frukter og bær i hovedrollen.

På kurset lærer du å lage smakfulle desserter som egner seg som en velsmakende avslutning på et måltid, og søte saker som kan nytes til kaffen. Deltakerne får teste ulike teknikker.

Det blir gode muligheter for å smake underveis.

Dessertene baseres på både friske høstfrukter/bær og frosne sommerbær. For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.

KURSANSVARLIG
Cecilia M. Kippe, Nofima

PRAKTISKE TIPS

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Bindende påmelding innen 18.10.2022

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima

Kontaktpersoner