Gå til hovedinnhold

Førsteinntrykket er viktig og i serverings- sammenheng er ofte kuvertbrødet det første som settes på bordet. Bakverk som serveres til maten trenger ikke smake kjedelig.

Dato

25. aug 2022

Sted

Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris

Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Sist oppdatert

I dette kurset vil vi sette søkelyset på hvordan flatbrød og kuvertbrød kan løfte måltidsopplevelsen og skape litt wow-effekt gjennom å løfte dette bakverket til nye høyder.

Kurset er i samarbeid med Fjellnettverket, og retter seg først og fremst mot små serveringssteder med lokalmat på menyen og som ønsker å satse på eget bakverk.

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.

Kursinnhold

Kurset tar i hovedsak for seg kategoriene flatbrød og kuvertbrød. 

Sett smak på flatbrød og kuvertbrød tilpasset ulike matretter og sesongvariasjoner. Kurset fokuser på forskjellige teknikker og prosesser, og gir kunnskap om hvordan dette kan brukes for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

  • Deigoppbygging
  • Ulike teknikker for å bygge tekstur og smak
  • Årstider – utnytt de til din fordel 
  • Enkle grep gir produktvariasjoner og muligheter 
  • Tips og triks

Mål med kurset

Deltagerne skal lære mer om muligheter rundt flatbrød og kuvertbrød. Forskjellige teknikker og prosesser brukes for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Målgruppe

Serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte).

Kurset «Løft bakverket til nye høyder – kurs i flatbrød- og kuvertbrødproduksjon» holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst, i samarbeid med Fjellnettverket.

Læremidler

Faglige presentasjoner deles ut under samlingene.

Påmelding

Klikk på lenken over for påmelding. Dersom du har problemer med påmelding, kontakt Lily S. Rømcke, tlf: 64 97 02 47 eller lily.romcke@nofima.no

Påmeldingsfrist 07.06.22.

Kontaktpersoner