Gå til hovedinnhold

Dette er et praktisk kurs i baking med spennende bakverk, bruk av lokale melsorter og ulike prosesser. Fokus er på produkter tilpasset kaffen eller julehøytiden.

Tidspunkt(er)

28. sep 2021
28. sep 2021

Sted

Kurset vil avholdes fysisk ved Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris

Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell

Sist oppdatert

Read in English

Kurset legger opp til at vi lærer mens vi baker. En praktisk dag med prat rundt deigene og bakerens påvirkningsmulighet for å kunne styre det ferdige produktets egenskaper.

Meld deg på via lenken på siden. Bindende påmelding innen 15.09.21. Maks antall deltagere: 4 stk. Først til mølla.

Kursinnhold

  • Karlsbader – en ny vri på bolledeigen
  • Engelsk fruktkake
  • Julekake – en sveitsisk variant
  • Ulike teknikker gir forskjellig produkt
  • Smaksvariasjoner

Mål

Gi deltakerne grunnleggende forståelse av bakeprosesser og innføring i ulike teknikker nyttige for de søte produktene. Deltagerne lærer om generell bakekunnskap og baketeknikker for å skape gode produktvariasjoner.

Målgruppe

Lokale produsenter som faller inn under Kompetanse-nettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

Kontaktpersoner