Gå til hovedinnhold

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.

Dato

17. okt 2023

Tid

10:00 - 13:00

Sted

Teams (digitalt)

Pris

Kr 450 pr. person

Sist oppdatert

Kursinnhold

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten som serveres er trygg.

Den digitale introduksjonen gir deg innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP-metoden.

Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

For å tilby et mest mulig relevant nettmøte, ber vi om at det ved påmelding gis kort informasjon om hvor i prosessen dere er, og om dere har et IK-mat-system. 

Mål

Deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Med denne kunnskapen kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

Målgruppe

Serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte).

Påmeldingsfrist

Klikk her for påmelding eller kontakt Lily S. Rømcke, Nofima, lily.romcke@nofima.no  innen 13. oktober 2023.

Arrangør

Introduksjon i Mattrygghet og HACCP serveringsbedrifter (digitalt) arrangeres i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

Kontaktpersoner