Digitalt kurs
Introduksjon i mattrygghet og HACCP for serveringsbedrifter og kaféer

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.
Dato
17. okt 2023
Tid
10:00 - 13:00
Sted
Teams (digitalt)
Pris
Kr 450 pr. person
Kursinnhold
Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten som serveres er trygg.
Den digitale introduksjonen gir deg innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP-metoden.
Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.
For å tilby et mest mulig relevant nettmøte, ber vi om at det ved påmelding gis kort informasjon om hvor i prosessen dere er, og om dere har et IK-mat-system.
Mål
Deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Med denne kunnskapen kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.
Målgruppe
Serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte).
Påmeldingsfrist
Klikk her for påmelding eller kontakt Lily S. Rømcke, Nofima, lily.romcke@nofima.no innen 13. oktober 2023.
Arrangør
Introduksjon i Mattrygghet og HACCP serveringsbedrifter (digitalt) arrangeres i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.