Gå til hovedinnhold

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til et grunnleggende bakekurs for nybegynnere.

Dato

26. sep 2023
27. sep 2023

Tid

08:15 - 16:00

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 2 500,- pr. person inkl. lunsj og eventuelt kursmateriell.

Sist oppdatert

Bakekurs for nybegynnere der man ser på det grunnleggende i bakefaget.

Hovedinnhold vil ligge på generell bakekunnskap og baketeknikker og hvilke effekter dette har for å skape gode produkter.

Dagene vil bestå av praktisk baking med noe innslag av teori.

Mål

Gi lokalmatprodusenter innføring i grunnleggende baking og økt kunnskap samt en bedre forståelse av bakefaget.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

Dette kurset er rettet inn på nybegynnere, som f.eks. personer/firmaer som akkurat har startet eller som ønsker å starte med baking.

Påmeldingsfrist

Bindende påmelding innen 19.09.2023.

Kurset Innføringskurs i baking holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

Praktiske tips

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kontaktpersoner