Kurs
Innføringskurs i baking

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til et grunnleggende bakekurs for nybegynnere.
Dato
26. sep 2023
27. sep 2023
Tid
08:15 - 16:00
Sted
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris
Kr 2 500,- pr. person inkl. lunsj og eventuelt kursmateriell.
Bakekurs for nybegynnere der man ser på det grunnleggende i bakefaget.
Hovedinnhold vil ligge på generell bakekunnskap og baketeknikker og hvilke effekter dette har for å skape gode produkter.
Dagene vil bestå av praktisk baking med noe innslag av teori.
Mål
Gi lokalmatprodusenter innføring i grunnleggende baking og økt kunnskap samt en bedre forståelse av bakefaget.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.
Dette kurset er rettet inn på nybegynnere, som f.eks. personer/firmaer som akkurat har startet eller som ønsker å starte med baking.
Påmeldingsfrist
Bindende påmelding innen 19.09.2023.
Kurset Innføringskurs i baking holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.
Praktiske tips
For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no