Hvordan lykkes med lamineringsdeiger og typiske utfordringer

Dato

09. apr 2024
10. apr 2024

Tid

09:30 - 16:00

Sted

Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris

Pris pr person kr. 2500,- (inkl. lunsj og kaffe/te samt eventuelt kursmateriell)

Sist oppdatert

To dagers kurs som ser nærmere på lamineringsdeiger (f.eks. croissant og wienerbrød). Praktisk kurs der viktige prinsipper, viktighet av råvarekvalitet og typiske utfordringer er i fokus. Ser på forskjellige teknikker og prosesser.

Mål

Deltagerne lærer om lamineringsdeiger, deres grunnprinsipper og effekt av ulike bake-teknikker.

Målgruppe

Brukere og produsenter av økologiske bakevarer.

Kursinnhold

  • Grunnleggende bakeprinsipper
  • Ulike baketeknikker for å bygge gode produkter
  • Vi ser på ulike produktkategorier innen lamineringsdeiger
  • Tips og triks

Påmelding og praktisk informasjon

Påmelding innen 26 mars 2024. Maks antall deltakere er ti personer.

Vi skal være i bakeriet så ta med baketøy / forklær og gode sko.

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.

Kursansvarlige

  • Bakemester og kursleder Fredrik Andresen, Nofima
  • Forsker og kursleder Ann Katrin Holtekjølen, Nofima

Kontaktpersoner