Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til nettkurs om hvordan bygge opp en god resept på kjøttprodukter – både økonomisk og bærekraftig.

Dato

30. okt 2024

Tid

09:00 - 12:00

Sted

Nett

Pris

625,-

Sist oppdatert

I dette nettkurset vil vi se på oppbygningen av resepter på enkeltprodukter og samtidig se på økonomien i resepten dersom vi kan bruke andre råvarer men får samme produkt, mer økonomisk og ikke minst bærekraftig bruk av råvarer.

Målet med kurset

Lære å lage gode resepter på kjøttprodukter, som både er økonomiske og bærekraftige.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), som foredler norske kjøttråvarer, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst. Bindende påmelding innen 25.10.2024