Gå til hovedinnhold

Å kombinere grønnsaker inn i bakevarer kan være utfordrende. I løpet av kurset ser vi nærmere på hvordan dette fint kan kombineres.

Dato

06. sep 2022
07. sep 2022

Tid

08:45 - 16:00

Sted

Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris

Kr 2500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Sist oppdatert

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til kurs om baking med grønnsaker. Kurset ser på muligheter for å skape egne spennende bakevarer med bruk av typiske lokale norske råvarer

Kursinnhold

  • Inkludere grønt i bakevarer
  • Forskjellige brødtyper
  • Enkle grep for produktvariasjoner
  • Muligheter for ulik tekstur og smaksprofil
  • Tips og triks

Mål med kurset

Gi deltagerne innblikk i muligheter for å inkludere grønt inn i norsk bakst, og samtidig inspirere deltagerne til å skape egne tidsriktige produkter med egen vri.

Målgruppe

Lokale produsenter som faller inn under Kompetansenettverket for Lokalmat (opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk/videreforedle norske, lokale ressurser.

Læremidler

Faglige presentasjoner deles ut under samlingene.

Påmelding og praktiske tips

Klikk på lenken over for påmelding. Dersom du har problemer med påmelding, kontakt Lily S. Rømcke, tlf: 64 97 02 47 eller lily.romcke@nofima.no

Bindende påmelding innen 29.08.2022

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

Kontaktpersoner