Gå til hovedinnhold

Velkommen til den sjuende konferansen om resirkulering av vann i akvakultur 2022! Tema i år er «Det grønne skiftet - betydning for akvakulturnæringen og næringens ansvar».

Dato

26. okt 2022
27. okt 2022

Tid

11:00 - 14:45

Sted

Sunndalsøra

Pris

4500,-

Sist oppdatert

Les på engelsk

Konferansen er for alle som er interessert i produksjon av smolt og postsmolt, påvekst på land og lukkede anlegg. I 2018 fant 320 deltakere fra industri, myndigheter, studenter, forskere og investorer veien til konferansen, og like mange til webinaret som vi arrangerte i 2020.

Besøk konferansens offisielle nettside for oppdatert info, program og påmelding: smoltproduksjon.no

Gjennom smoltproduksjonen legges grunnlaget for en laks som har god helse, velferd, og prestasjon i den videre sjøfasen. De metodene som benyttes i smoltproduksjonen er helt avgjørende for at dette målet skal bli nådd.

Bruk av resirkulering av vann i landbaserte anlegg blitt mer vanlig for å oppnå økt kontroll på oppdrettsmiljøet og for å ta vare på vannressursene.

Årets tema: “Det grønne skiftet”

Hovedtema i år er «Det grønne skiftet – betydning for akvakulturnæringen og næringens ansvar». Vi ønsker å utfordre FoU og industri på hva de ulike aktørene kan bidra med for å møte utfordringene vi står ovenfor når det kommer til klimaendringene, og hvordan klima vil påvirke næringen.

Programmet vil inneholde presentasjoner fra lakseprodusenter, leverandører, forvaltning og forskere fra Norge og utlandet.

Påmelding

Påmeldingen er åpen. Gå via smoltproduksjon.no, så får du med deg oppdatert informasjon om program.

Konferansen organiseres i samarbeid mellom Nofima og Sunndal Næringsselskap.

Deler av organisasjonskomiteen til “Fremtidens smoltproduksjon”. Fra venstre: Ingrid Lein, Anne Gulla Hagen (SUNS), Jelena Kolarevic og Åsa Espmark. Foto: Terje Aamodt / Nofima.