Gå til hovedinnhold

Nofima ønsker velkommen som vertskap for det 15. norske fiskeernæringsseminar. Tradisjonen tro vil dette være en sentral møtearena for både erfarne og yngre forskere, studenter, og andre fagfolk fra industri og forskningsmiljøer.

Tidspunkt(er)

09. nov 2021
10. nov 2021

Sted

Lily Country Club, Væringveien 44, 2040 Kløfta

Pris

2400-4400 kr

Sist oppdatert

Seminaret er lagt til grønne omgivelser på Lily Country Club på Kløfta, kort vei fra Oslo og Gardermoen.

Vi har som mål at seminaret skal gi en samlet kunnskapsoppdatering om fiskeernæring i hele sin faglige bredde og dybde. Her kan man møtes til uformelle diskusjoner, danne nye vennskap, etablere og videreutvikle prosjektideer som kan bidra til bærekraftig utvikling av norsk havbruksnæring.

Vi håper at det er stor interesse for fiskeernæringsseminaret 2021 og at du griper sjansen og melder deg på – gjerne med foredrag!

Om programmet

Vi ønsker foredragsholdere innen alle temaer relatert til fiskeernæring.

I tillegg har vi tre inviterte foredragsholdere fra industrien som skal snakke om fiskeernæring i praksis:

  • Ingebjørg Sævareid/Salmon Group: Betydningen av ernæring i praktisk oppdrett
  • Alf-Helge Aarskog: Framtidas fôr til framtidas fisk
  • Magnus Åsli/Cermaq: Fôrets rolle for å sikre god produktkvalitet

Påmelding

Meld deg på via deltager.no innen 1. september.

Ny frist for innsendelse av abstract/sammendrag: 1. september (endret fra 15. august). Sammendrag skal sendes direkte til bjarne.hatlen@nofima.no, og må inneholde tittel og medforfattere samt en beskrivelse av arbeidet. Format: max 1 A4 side, skrift: Times New Roman 12, 1.5 linjeavstand).

Seminarspråk vil være norsk, men det er åpent for å presentere på engelsk.

Priser

Deltagelse begge dager – faglig program, lunsj, middag og overnatting: 4400 kr

Deltagelse begge dager – faglig program og lunsj: 2400 kr

Du kan få transport med hotellets egen buss tur/retur mellom Gardermoen og hotellet for kr 200. Dette kan du velge når du melder deg på deltager.no.

Velkommen!

Kontaktpersoner