Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til kurs om ulike heveteknikker.

Dato

03. sep 2024
04. sep 2024

Tid

08:30 - 16:00

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 2 200,- pr. person inkl. lunsj og eventuelt kursmateriell

Sist oppdatert

Kursinnhold

Vi utforsker ulike heveteknikker.   

Vi skal lære om:

  • hvilke muligheter vi har med ulike heveteknikker (kaldheving/langtidsheving, direkteheving)
  • heving og betydning for bakverkets kvalitet
  • hvordan lykkes med ulike heveteknikker
  • betydningen av tid og temperatur
  • hvordan valg av heveteknikk kan optimalisere og effektivisere logistikken i bakeriet

Dagene vil bestå av praktisk baking med noe innslag av teori. Vi baker med urkorn.

Mål

Gi lokalmatprodusenter økt kunnskap rundt bakeprosessen, med fokus på heving.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (< 10 årsverk), som baker brød – både nybegynnere og de som ønsker den siste prikken over I-en.

Påmelding og praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 26.08.2024. Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kontaktpersoner for innhold: Fredrik Andresen og Ann Katrin Holtekjølen. Kontaktperson for påmelding Gabriela Babic

Kontaktpersoner