Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til bakekurs.

Dato

07. mai 2024
08. mai 2024

Tid

08:30 - 16:00

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 2 500,- pr. person inkl. lunsj og eventuelt kursmateriell

Sist oppdatert

Kursinnhold

Ta del i vårt spennende bakekurs, der vi ser på viktige prinsipper for å lage gode brød. Vi utforsker bakeprosessen og hvilke effekter den har for å skape gode produkter. Dagene vil bestå av praktisk baking med noe innslag av teori. 

Mål

Gi lokalmatprodusenter økt kunnskap rundt bakefaget og viktige prinsipper for å lage gode brød.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

Påmelding og praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 29.04.2024.

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kontaktpersoner for innhold: Fredrik Andresen og Ann Katrin Holtekjølen. Kontaktperson for påmelding Gabriela Babic

Kontaktpersoner