Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til bakekurs. Bak smart og naturlig og få et godt resultat!

Dato

03. sep 2024
04. sep 2024

Tid

08:30 - 16:00

Sted

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 2 500,- pr. person inkl. lunsj og eventuelt kursmateriell

Sist oppdatert

Kursinnhold

Bakekurs der vi ser på viktige prinsipper for å lage gode brød. Vi går gjennom hele bakeprosessen, med spesielt fokus på ulike teknikker (heve, folde, snitte og steke) og hvilke effekter disse har for å skape ulike produkter. Dagene vil bestå av praktisk baking med noe innslag av teori. 

Mål

Gi lokalmatprodusenter økt kunnskap rundt bakefaget og viktigheten av de ulike stegene i bakeprosessen, samt prinsipper for å lage gode brød.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (< 10 årsverk), som baker brød – både nybegynnere og de som ønsker den siste prikken over I-en.

Påmelding og praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 19.08.2024. Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kontaktpersoner for innhold: Fredrik Andresen og Ann Katrin Holtekjølen. Kontaktperson for påmelding Gabriela Babic

Kontaktpersoner