Arkiv for «Nyheter»

Viser 1091–1100 av 1109

Torsk vil ha mat i mørke

Hvor avhengig er fisken av å se hva den spiser? I motsetning til annen yngel vokser torskeyngelen raskere når den får mat i mørke, viser nye forskningsresultater fra Nofima.

Lovende ministerbesøk på Sunndalsøra

Da fiskeri- og kystminister Helga Pedersen besøkte Nofimas forskningsstasjon på Sunndalsøra, ble hun imponert over det sterke forskningsmiljøet Nofima (daværende Akvaforsk) har klart å bygge opp.

Campylobacter-synderen

Beate Skånseng har gjort seg godt kjent med kyllinger de siste årene. Det er bakteriefloraen i fordøyelsessystemet til disse små gule nøstene som interesserer henne, og det er fordi kylling er en hovedårsak til at mennesker blir syke av Campylobacter.

AKVAFORSK i Nofima

AKVAFORSK har inngått i det nye forskningskonsernet Nofima. Konsernet skal øke konkurransekraften for akvakulturnæringen, fiskerinæringen og matindustrien gjennom forskning i verdensklasse og leveranser av verdiskapende tjenester.

Samarbeid for sunnere kjøttvarer

Nortura og Matforsk ønsker sunnere kjøttvarer til norske forbrukere og vil i tre år samarbeide for å utvikle kjøttsektoren gjennom forskning og utvikling.

Viser 1091–1100 av 1109