Arkiv for «Mat»

Viser 1–10 av 224

Slik unngår du grønne poteter

Nofima-forsker Hanne Larsen har studert flere ulike potetsorter, under ulike lysforhold og ved ulike lagringstemperaturer. – Jeg ble overrasket over at poteter er såpass følsomme for lys. Nå forsker jeg på hva slags emballasje som må til for å beskytte potetene bedre, sier hun. Oppbevar poteter mørkt og kjølig Det er gjerne mens potetene befinner […]

Mat med kvalitet i karantenetid

Å være hjemme for en lengre periode kan være vanskelig, og det å opprettholde sunne matvaner kan være ekstra krevende fordi det gjerne oppstår en mer avslappet «weekend-atmosfære». De elleve stipendiatene i EU-prosjektet Edulia, som ledes av Nofima, har derfor samarbeidet om tips for å Mat med kvalitet i karantenetid.

Matlyst med unge entreprenører

Entreprenørskap- og Innovasjonsstudenter utvikler konsepter som kan bidra til å løse matlystutfordringer og måltidsbehov hos den eldre garde.

Viser 1–10 av 224