Gå til hovedinnhold

Jeg er prosjektleder/sensoriker i Nofima, avdeling Sensorikk, Forbruker og Innovasjon (SFI), siden 2021.
Arbeidsområdene mine innebærer prosjektledelse av sensoriske oppdrag med dommerpanel eller forbrukerpanel, både for forskningsprosjekter og industri.
Jeg er spesielt engasjert i utvikling av plantebaserte matvarer og bærekraftig matproduksjon, og skrev masteroppgave i samarbeid med Nofima om overskuddsgrønnsaker som ingrediens i plantebaserte produkter, med fokus på effekt av grønnsakenes forbehandling og bruk av norskdyrkede proteinvekster på konsistens i falafel.
Jeg har bachelor- og mastergrad innen Matvitenskap fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap, Ås, Norge (2016-2021). I tillegg tilbragte jeg to semestre ved Wageningen University & Research (WUR) 2018/19.