Hanne Kristine Zobel Senioringeniør Jobbet som laboratorieingeniør siden 2002, siden 2013 som senioringeniør i Nofima. +47 976 84 498 +47 64 97 03 36 E-post Ås Mat og helse Se publikasjoner i Cristin Epostadresser til ansatte følger malen fornavn.etternavn@nofima.no Mellomnavn kan skrives både med bindestrek og punktum. Kontakt sentralbord tel:+47 776 29000 eller post@nofima.no om du har spørsmål. Mine prosjekter BIOCOAT Bærekraftig biocoating av probiotisk ost med biodegraderbar emballasje 2021 - 2023 SmartBio Smarte sensorer og systemer for fremtidens bioraffinerier 2018 - 2021 OPTIEgg Optimal verdiøkning av eggeprodukter 2018 - 2021 FoodSMaCK Spektroskopi, datamodellering og forbrukerkunnskap 2017 - 2020 Mine publikasjoner Hanne Kristine Zobel har 10 publikasjoner ved Nofima: Texturized vegetable protein from a faba bean protein concentrate and an oat fraction: Impact on physicochemical, nutritional, textural and sensory properties Future Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel The effect of dehulling of yellow peas and faba beans on the distribution of carbohydrates upon dry fractionation Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2022 Vitenskapelig artikkel Inter-laboratory analysis of cereal beta-glucan extracts of nutritional importance: An evaluation of different methods for determining weight-average molecular weight and molecular weight distribution Food Hydrocolloids, 2022 Vitenskapelig artikkel Alternative protocols for the production of more sustainable agar-based extracts from Gelidium sesquipedale Algal Research, 2021 Vitenskapelig artikkel Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion Future Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel Advanced structural characterisation of agar-based hydrogels: Rheological and small angle scattering studies Carbohydrate Polymers, 2020 Vitenskapelig artikkel Is dehulling of peas and faba beans necessary prior to dry fractionation for the production of protein- and starch-rich fractions? Impact on physical properties, chemical composition and techno-functional properties Journal of Food Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel Characterisation of the molecular properties of scleroglucan as an alternative rigid rod molecule to xanthan gum for oropharyngeal dysphagia Food Hydrocolloids, 2020 Vitenskapelig artikkel The impact of extrusion parameters on physicochemical, nutritional and sensorial properties of expanded snacks from pea and oat fractions Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2019 Vitenskapelig artikkel Characterisation of insulin analogues therapeutically available to patients PLOS ONE, 2018 Vitenskapelig artikkel