Bjørn Ole Haugsgjerd M.Sci. Forsker +47 99 73 56 54 +47 55 50 12 75 E-post Bergen BioLab Se publikasjoner i Cristin E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum. Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål. Mine prosjekter SIS Fordøyelighet Effekten av prosess på proteinfordøyelighet i laks 2025 - 2027 FeedMod Bedre metoder for forstå fiskens fordøyelse 2017 - 2019 Mine publikasjoner Bjørn Ole Haugsgjerd har 9 publikasjoner ved Nofima: Optimising cell wall disruption by bead milling of microalgae biomass for release of nutrients for aquafeed and food applications (preliminary results) 2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel Enzymatic Interesterification of Heterotrophic Microalgal Oil with Rapeseed Oil to Decrease the Levels of Tripalmitin European Journal of Lipid Science and Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel Effect of temperature towards lipid oxidation and non-enzymatic browning reactions in krill oil upon storage Food Chemistry, 2014 Vitenskapelig artikkel Investigation of oxidative degradation and non‐enzymatic browning reactions in krill and fish oils European Journal of Lipid Science and Technology, 2013 Vitenskapelig artikkel Utvikling av høykvalitets pulverprodukt fra sildemelke: Oppfølgingsprosjekt. Fagrapport 1 2012 Nofimas rapportserie Efficiencies of three common lipid extraction methods evaluated by calculating mass balances of the fatty acids Journal of Food Composition and Analysis, 2012 Vitenskapelig artikkel Forbedret analysemetodikk for peptidstørrelsesfordeling i marine proteinhydrolysater 2011 Nofimas rapportserie Analyse av transfettsyrer i marine lipider – Risiko for falske positive 2011 Nofimas rapportserie Trans Fatty Acid Analyses in Samples of Marine Origin: The Risk of False Positives Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2011 Vitenskapelig artikkel