Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Smarte løsninger for å overvåke transport av sjømat

Seminar

2. mars 2017 – 2. februar 2017

Kystens hus, Stortorget 1A, Tromsø

gratis

MatSmiå 2017

Kurs, Nettverk

8. mars 2017 – 9. mars 2017

Karmsund vgs., Salhusveien 68, 5529 Haugesund.

Pris for inspirasjonssamling og kurs inklusiv lunsj er kr 2050,-. Pris for inspirasjonssamling og lunsj kr 1050,-. Middag på Solbakken gård kr 500,-

Hygienekurs for offshore-ansatte

Kurs

14. mars 2017 – 16. mars 2017

Måltidets Hus, Stavanger

7700,- per person. Prisen inkluderer kursmateriell og lunsj alle dagene.

Lær mer om foredling av frukt og bær

Nettverk

14. mars 2017 – 31. mai 2017

Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås

3500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

Mattrygghet og HACCP

Kurs

16. mars 2017

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

950,- inkl. lunsj og kursmateriell

Spekematprodukter – fra kjøttråvare til ferdig spekemat

Nettverk

29. mars 2017 – 2. november 2017

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

3900,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

Lanseringsmøte: Kunnskap til handling

Fagdag

30. mars 2017

Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27 i Oslo

Cerealfagdagen – bakerbransjen i det grønne skiftet

Fagdag

30. mars 2017

NHO-Bygget, Majorstuen, Oslo

kr. 990,- inkludert lunsj

Diplombaker – veien til kunnskap og faglig tyngde

Kurs

25. april 2017 – 25. april 2018

Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås

kr 18.000,-

Det 13. norske fiskeernæringsseminar

Seminar

30. mai 2017 – 31. mai 2017

Oslo

1000-3700 kr

Fra lokalt mel til spennende bakst

Nettverk

13. juni 2017 – 17. oktober 2017

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

3500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene. Bindende påmelding.

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverket for lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »