Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Kurs i økologisk vegetarmat

Kurs

24. oktober 2017

Hesnes gartneri og kjøkken, Hesnesveien 160 4885 Grimstad

490,-

Konferanse om forskning på mat og marked

Seminar

2. november 2017 – 3. november 2017

Norges arktiske universitet, Handelshøyskolen

2000 kroner Konferansemiddag inkludert.

Mattrygghet og HACCP

Kurs

2. november 2017

Innovasjon Norge, Kirkegata 80, 2609 Lillehammer

950,- inkl. lunsj og kursmateriell

Fagdag om marine ingredienser i sportsernæring / eldreernæring

Fagdag

9. november 2017

Radisson BLU Hotel, Gardermoen

2500 kr (1250 kr for medlemmer av MPN)

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »