Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Hvordan kan vi best ta vare på kysten?

Seminar

30. januar 2019

Framsenteret, Tromsø

Gratis

Analysere data fra sensoriske beskrivende tester og nye sensoriske metoder

Kurs

9. april 2019 – 10. april 2019

Nofima, Ås

9500,00 NOK per deltaker. Lunsj og pausemat begge dager er inkludert i kursavgiften. Det samme er kursdiplom.

The SSC16 conference – Chemometrics in action

Seminar

17. juni 2019 – 20. juni 2019

Holmen Fjordhotell appr. 25 km from Oslo Central Station

Accommodation, Conference dinner and “Get together” are included in the Conference fee, Early bird registration as of March 1st – May 1st 2019, NOK 10.500,-, Registration deadline June 1st 2019, NOK 14.000,-, Additional cost for Tutorials, NOK 1.500,-, Additional hotel accommodation Sunday 16th to Monday 17th, NOK 1.350,-, Conference fee without accommodation: NOK 8.900,-

Mucosal Health in Aquaculture 2019

Seminar

11. september 2019 – 13. september 2019

Oslo

5000 kr

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »