Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Økologisk bakekurs – Søtbakst en verden av fristelser

Kurs

9. mai 2017

Nofima, Osloveien 1, Ås

Pris pr person kr 950,- (inkl. kursmateriell, lunsj og kaffe/te)

Matforskningsdagen – En interaktiv dag om forskning for morgendagens innovasjon

Seminar

24. mai 2017

Nofima, Osloveien 1, Ås

Deltakelse er gratis, men dersom det ikke gis beskjed senest to dager før dagen, faktureres dere kr 250,- for å dekke inn bevertningskostnader.

Det 13. norske fiskeernæringsseminar

Seminar

30. mai 2017 – 31. mai 2017

Oslo

1000-3700 kr

Fermentering av grønnsaker – tradisjon med nye muligheter

Kurs

7. juni 2017 – 8. juni 2017

Kulinarisk akademi, Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo.

2500,- inkl. lunsj og kursmateriell

Fra lokalt mel til spennende bakst

Nettverk

13. juni 2017 – 17. oktober 2017

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

3500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene. Bindende påmelding.

Aqua Nor: Seminar om lukkede anlegg

Seminar

15. august 2017

Trondheim

Gratis

Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten

Kurs

18. september 2017 – 19. september 2017

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

kr 2400,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

Pølsemaker, pølsemaker hvor er det blitt av deg?

Kurs

20. september 2017 – 21. september 2017

Nofima, Osloveien 1, Ås

Kr 2600,- per person inkl kursmateriell, lunsj og kaffe/te

Hygienekurs for offshore-ansatte

Kurs

3. oktober 2017 – 5. oktober 2017

Måltidets Hus, Stavanger

7700,- per person. Prisen inkluderer kursmateriell og lunsj alle dagene.

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverket for lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »