Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Edulia Webinar on children and healthy eating

Webinar

4. februar 2021

Webinar

Free of charge

Nettkurs i salting av kjøtt til spekemat

Kurs

16. februar 2021

Nettbasert kurs

kr 400,-

Nettkurs i røyking av kjøtt og fisk

Kurs

16. februar 2021

Nettbasert kurs

kr 400,-

Nettkurs i nedskjæring av storfe

Kurs

18. februar 2021

Nettbasert kurs

kr 400,-

Seminarrunde – InnoFood, FoodMicroPack, SunnMat og FoodSMaCK

Webinar

4. mars 2021

Webinar

Gratis deltakelse

Videreforedling av frukt og bær – Grunnmodul

Kurs

9. mars 2021 – 10. mars 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås for samling 1

Kr 6000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 10000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene

Cerealfagdagen – digitalt

Webinar

10. mars 2021

Gratis deltakelse

Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten

Kurs

17. mars 2021 – 18. mars 2021

Nofima. Osloveien 1, Ås

Kr 2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

Videregående kurs i spekematproduksjon

Kurs

22. mars 2021 – 23. mars 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

4500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene i nettverket.

Grunnmodul lokal kjøttforedling – Tre samlinger totalt

Kurs, Nettverk

19. april 2021 – 21. april 2021

De to første samlingene er på Ås. Samling 3: sted kommer

Kr 7000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 12000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »