Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Mattrygghetsdagen

Fagdag

21. november 2018

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Eat the Future

Nettverk

22. november 2018

Vitenparken, Campus Ås

210,- pr deltaker.

Kyst, fisk og framtid 2018

Seminar

22. november 2018

Radisson Blu, Tromsø

FoU-samling 2018: Levende sjømat – siste nytt om fangstbasert akvakultur

Seminar

26. november 2018 – 27. november 2018

Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet. Medisin- og helsefagbygget 2: U.08.316, Aud. Cerebrum.

Gratis

Økologisk bakverk – Surdeigskurs

Kurs

3. desember 2018 – 4. desember 2018

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris pr person: kr 1.500,- (inkl. kursmateriell, kaffe/te og lunsj)

Analysere data fra sensoriske beskrivende tester og nye sensoriske metoder

Kurs

4. desember 2018 – 5. desember 2018

Nofima, Ås

9500,00 NOK per deltaker. Lunsj og pausemat begge dager er inkludert i kursavgiften. Det samme er kursdiplom.

Lansering av Bærekraftportal for norsk havbruk

5. desember 2018

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Juleverksted for småskalabedrifter

Kurs

10. desember 2018 – 11. desember 2018

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

kr 2700,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

The SSC16 conference – Chemometrics in action

Seminar

17. juni 2019 – 20. juni 2019

Holmen Fjordhotell appr. 25 km from Oslo Central Station

Accommodation, Conference dinner and “Get together” are included in the Conference fee, Early bird registration as of March 1st – May 1st 2019, NOK 10.500,-, Registration deadline June 1st 2019, NOK 14.000,-, Additional cost for Tutorials, NOK 1.500,-, Additional hotel accommodation Sunday 16th to Monday 17th, NOK 1.350,-, Conference fee without accommodation: NOK 8.900,-

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »