Aktiviteter
Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.
Videreforedling av frukt og bær – Grunnmodul
Kurs
13. april 2021 – 14. april 2021
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås for samling 1
Kr 6000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 10000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene
Grunnmodul lokal kjøttforedling – Tre samlinger totalt
Kurs, Nettverk
19. april 2021 – 21. april 2021
Første samling vil foregå digitalt. Samling 2: Nofima, Ås. Samling 3: sted kommer
Kr 7000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 12000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.
Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten
Kurs
26. april 2021 – 27. april 2021
Nofima. Osloveien 1, Ås
Kr 2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.
Videregående kurs i spekematproduksjon
Kurs
4. mai 2021 – 5. mai 2021
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
4500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene i nettverket.
Kurs i surdeigsbaking
Kurs
1. juni 2021 – 2. juni 2021
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Kr 2500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell
Dagskurs i produksjon av hel spekemat
Kurs
14. juni 2021
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris: kr 1500,-
Foredling av grønnsaker
Kurs
14. september 2021 – 15. september 2021
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Kr 2500,- pr. person, inkl. lunsj og kursmateriell begge dagene.
Kaffegodt – dagskurs for søte deiger
Kurs
28. september 2021
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell
Program og nettverk for bedrifter
Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Økologiprogrammet
Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.
Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »