Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Inspirasjons- og fagseminar for lokalmatprodusenter

Fagdag

7. mai 2020

Måltidets Hus, Stavanger

Gratis

Syltetøy og gelé med mindre sukker og bruk av alternative søtningsstoffer

Kurs

9. juni 2020

Nofima. Osloveien 1, Ås

Kr 1200 pr person, inkludert lunsj og kursmateriell.

Fish Breeders’ Round Table – UTSATT

Symposium

30. juni 2020 – 2. juli 2020

Grand Hotel Terminus, Bergen

1000 NOK per dag

Norsk algekonferanse – Nye løsninger fra lab til marked

Seminar

26. august 2020

Vega scene, Oslo

Kr 2450/1950,- (ekskl mva) for hhv ordinær deltaker/medlem av Tekna

Persontilpasset mat = sunt for meg? Utsettes til 16. september

16. september 2020

Nofima. Osloveien 1, Ås

NTP medlemmer: 500,- kr pr person, NHO Mat og Drikke medlemmer: 1500,- kr pr. person, øvrige: 1900,- kr pr person

Fremtidens smoltproduksjon

Seminar

21. oktober 2020 – 22. oktober 2020

Sunndal kulturhus, Sunndalsøra

Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten

Kurs

2. november 2020 – 3. november 2020

Nofima. Osloveien 1, Ås

kurset koster kr 2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell

Pølsemaker, pølsemaker hvor har du gjort av deg?

Kurs

4. november 2020 – 5. november 2020

Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »