Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Sluttseminar FutureFish

Seminar

12. desember 2019

Nofima, Osloveien 1, 1433 Ås

Gratis - begrenset antall plasser

Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk

6. januar 2020 – 9. januar 2020

Stavanger Ysteri, Ryfylkegata 13, Stavanger

4000,- inkludert kursmateriell, lunsj alle dagene og felles middag 3. kursdag.

Grunnmodul lokal kjøttforedling

Nettverk

10. februar 2020 – 11. juni 2020

Nofima, Ås for de to første samlingene, for samling 3 er ikke sted avgjort

Kr 7000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 12000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Fagdag

26. mars 2020

Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

Sensometrics 2020 – Sense the Energy

Symposium

21. april 2020 – 24. april 2020

Stavanger

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »