Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Aqua Nor: Seminar om lukkede anlegg

Seminar

15. august 2017

Trondheim

Gratis

Økologiske kjøttvarer – nedskjæring og pølsekurs

Kurs

5. september 2017 – 6. september 2017

Kjus Viltslakteri og Nofima, Osloveien 1, Ås.

Pris per person kr 1200,- som inkluderer kursmateriell, lunsj og kaffe/te.

Fremtidsmat – innovasjon for sunnere matvalg

Seminar

13. september 2017 – 14. september 2017

Høgskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet, Oslo

kr. 1450,-

Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten

Kurs

18. september 2017 – 19. september 2017

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

kr 2400,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

Pølsemaker, pølsemaker hvor er det blitt av deg?

Kurs

20. september 2017 – 21. september 2017

Nofima, Osloveien 1, Ås

Kr 2600,- per person inkl kursmateriell, lunsj og kaffe/te

Hygienekurs for offshore-ansatte

Kurs

3. oktober 2017 – 5. oktober 2017

Måltidets Hus, Stavanger

7700,- per person. Prisen inkluderer kursmateriell og lunsj alle dagene.

Surdeigskurs – storhusholdning

Kurs

10. oktober 2017 – 11. oktober 2017

Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris pr person: kr 950,- (inkl. kursmateriell, kaffe/te og lunsj)

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverket for lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »