Aktiviteter
Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.
Cerealfagdagen 2018 – norsk, grovt og bærekraftig
Fagdag
25. april 2018
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
kr 1.200,-
Lær å næringsberegne og deklarere egne lokalmatprodukter
Kurs
26. april 2018
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 ÅS
950,- inkl. lunsj og kursmateriell
Grunnkurs i sensorisk analyse
Kurs
12. juni 2018 – 13. juni 2018
RISE Jordbruk och Livsmedel, Frans Perssons väg 6, Göteborg, Sverige
9100,- SEK eksklusiv moms per deltager. Prisen inkluderer kursdokumentasjon, handbok i sensorisk analyse, kursbevis og servering.
Økologisk bakverk – Surdeigskurs
Kurs
19. juni 2018 – 20. juni 2018
Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris pr person: kr 1.500,- (inkl. kursmateriell, kaffe/te og lunsj)
Fremtidens smoltproduksjon – femte konferanse om resirkulering av vann i akvakultur
Seminar
23. oktober 2018 – 24. oktober 2018
Sunndalsøra
Program og nettverk for bedrifter
Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.
Kompetansenettverk lokalmat
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.
Økologiprogrammet
15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.
Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »