Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Lær mer om foredling av frukt og bær

Nettverk

30. januar 2018 – 31. januar 2018

Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås

3500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

We make sense – om smaksforståelse og matinnovasjon

Seminar

1. februar 2018

Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4, Oslo

kr 950,-

Morgendagens plastløsninger for mat

Fagdag

7. februar 2018

Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås

kr 600,-

Hygienekurs for offshore-ansatte

Kurs

28. februar 2018 – 1. mars 2018

Måltidets Hus, Stavanger

7200,- per person. Prisen inkluderer kursmateriell og lunsj alle dagene.

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »