Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Hva betyr megatrendene for norsk matindustri?

Seminar, Webinar

16. august 2021

Clarion Hotel Tyholmen, Arendal og deretter Nordens telt

Gratis

Fra forskning til forretningsmuligheter

Seminar

19. august 2021

Demokratiscenen - jubileumsscene, Arendal

Gratis

Aqua Nor-seminaret: Fiskens biologi utfordrer ny teknologi

Seminar, Webinar

24. august 2021

Konferansesalen i Trondheim spektrum

Gratis

Webinar: Lavtrofiske løsninger – Aqua Nor 2021

Seminar, Webinar

25. august 2021

Aqua Nor (digital)

Gratis

Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten

Kurs

30. august 2021 – 31. august 2021

Nofima. Osloveien 1, Ås

Kr 2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

Kurs i surdeigsbaking

Kurs

31. august 2021 – 1. september 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Kr 2500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell

Videregående kurs i spekematproduksjon

Kurs

7. september 2021 – 8. september 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

4500,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene i nettverket.

Foredling av grønnsaker

Kurs

14. september 2021 – 15. september 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Kr 2500,- pr. person, inkl. lunsj og kursmateriell begge dagene.

Deling av data i verdikjeden: Hvorfor og hvordan

Webinar

15. september 2021

Webinar

Gratis deltakelse

Økologisk foredling av grønnsaker – med fokus på sunn og bærekraftig mat

Kurs

21. september 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Kr 1.500,- inkl lunsj og kursmateriell

Kaffegodt – dagskurs for søte deiger

Kurs

28. september 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Kr 1500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell

Avslutningskonferanse FoodProFuture

Seminar, Symposium, Webinar

19. oktober 2021 – 20. oktober 2021

Vitenparken Campus Ås, Fredrik A. Dahls vei, As, Norway

Gratis deltakelse

Dagskurs i produksjon av hel spekemat

Kurs

28. oktober 2021

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris: kr 1500,-

Det 15. norske fiskeernæringsseminar

Seminar

9. november 2021 – 10. november 2021

Lily Country Club, Væringveien 44, 2040 Kløfta

2400-4400 kr

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »