Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Grunnmodul lokal kjøttforedling

Nettverk

28. januar 2019 – 13. juni 2018

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås hovedsakelig

Kr 7000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 12000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

Bedre kystplanlegging med økosystemtjenester?

Seminar

30. januar 2019

Framsenteret, Tromsø

Gratis

Spekematprodukter – fra kjøttråvare til ferdig spekemat

Nettverk

5. mars 2019 – 23. august 2019

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

3900,- pr. deltagerbedrift inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.

Grunnkurs i siderproduksjon

Kurs

7. mars 2019 – 9. mars 2019

Brakanes Hotel Ulvik i Hardanger, Promenaden 3, 5730 Ulvik

Kr 3000,- pr. deltager inkl. lunsj, kaffe/te og kursmateriell alle dagene. En middag med sidersmaking inngår i prisen. Overnatting m/frokost er ikke inkludert i prisen og bestilles i tillegg av hver enkelt deltager.

MATSMIÅ 2019, 13.-14. mars

Kurs

13. mars 2019 – 14. mars 2019

Karmsund VGS, Haugesund – for lokalmatprodusenter og serveringssteder

2250,- for 2 dager kurs, lunsjer og felles middag 13. mars

Mattrygghet og HACCP

Kurs

21. mars 2019

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

950,- inkl. lunsj og kursmateriell

Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig

Fagdag

4. april 2019

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

kr 1200 per person

Analysere data fra sensoriske beskrivende tester og nye sensoriske metoder

Kurs

9. april 2019 – 10. april 2019

Nofima, Ås

9500,00 NOK per deltaker. Lunsj og pausemat begge dager er inkludert i kursavgiften. Det samme er kursdiplom.

The SSC16 conference – Chemometrics in action

Seminar

17. juni 2019 – 20. juni 2019

Holmen Fjordhotell appr. 25 km from Oslo Central Station

Accommodation, Conference dinner and “Get together” are included in the Conference fee, Early bird registration as of March 1st – May 1st 2019, NOK 10.500,-, Registration deadline June 1st 2019, NOK 14.000,-, Additional cost for Tutorials, NOK 1.500,-, Additional hotel accommodation Sunday 16th to Monday 17th, NOK 1.350,-, Conference fee without accommodation: NOK 8.900,-

Mucosal Health in Aquaculture 2019

Seminar

11. september 2019 – 13. september 2019

Oslo

5000 kr

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »