Aktiviteter
Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.
Sluttseminar FutureFish
Seminar
12. desember 2019
Nofima, Osloveien 1, 1433 Ås
Gratis - begrenset antall plasser
Innføringskurs i ysting og foredling av rå melk
6. januar 2020 – 9. januar 2020
Stavanger Ysteri, Ryfylkegata 13, Stavanger
4000,- inkludert kursmateriell, lunsj alle dagene og felles middag 3. kursdag.
Grunnmodul lokal kjøttforedling
Nettverk
10. februar 2020 – 11. juni 2020
Nofima, Ås for de to første samlingene, for samling 3 er ikke sted avgjort
Kr 7000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 12000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.
Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig
Fagdag
26. mars 2020
Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås
Program og nettverk for bedrifter
Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat
Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Økologiprogrammet
Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.
Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »