Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Plantebasert – mat i tiden

Fagdag

19. november 2019

Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

kr 1200,- inkl lunsj

Levende sjømat – siste nytt fra fangstbasert akvakultur

25. november 2019 – 26. november 2019

Linken i Forskningsparken, auditorium Jiehkkivarri, Sykehusveien 23, Tromsø

Gratis (NOK 250,- i egenandel for middag)

Økologisk bakekurs – Søte fristelser

Kurs

4. desember 2019 – 5. desember 2019

Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

Pris pr person kr. 2100,- (inkl. kursmateriell, lunsj og kaffe/te)

Juleverksted for lokalmatbedrifter

Kurs

9. desember 2019 – 10. desember 2019

Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

Sluttseminar FutureFish

Seminar

12. desember 2019

Nofima, Osloveien 1, 1433 Ås

Gratis - begrenset antall plasser

Cerealfagdagen 2020 – Sunt, innovativt og bærekraftig

Fagdag

26. mars 2020

Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

Sensometrics 2020 – Sense the Energy

Symposium

21. april 2020 – 24. april 2020

Stavanger

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »