Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Cerealfagdagen 2018 – norsk, grovt og bærekraftig

Fagdag

25. april 2018

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

kr 1.200,-

Lær å næringsberegne og deklarere egne lokalmatprodukter

Kurs

26. april 2018

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 ÅS

950,- inkl. lunsj og kursmateriell

Grunnkurs i sensorisk analyse

Kurs

12. juni 2018 – 13. juni 2018

RISE Jordbruk och Livsmedel, Frans Perssons väg 6, Göteborg, Sverige

9100,- SEK eksklusiv moms per deltager. Prisen inkluderer kursdokumentasjon, handbok i sensorisk analyse, kursbevis og servering.

Økologisk bakverk – Surdeigskurs

Kurs

19. juni 2018 – 20. juni 2018

Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris pr person: kr 1.500,- (inkl. kursmateriell, kaffe/te og lunsj)

Fremtidens smoltproduksjon – femte konferanse om resirkulering av vann i akvakultur

Seminar

23. oktober 2018 – 24. oktober 2018

Sunndalsøra

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

15 % av all matproduksjon og forbruk skal være økologisk innen 2020.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »