Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Aktiviteter

Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Hvert år arrangerer vi en rekke fagdager, kurs og seminarer hvor matprodusenter og andre får lære av våre eksperter. Ønsker du kurs på ditt fagfelt? Ta kontakt med oss.

 

Mattrygghet og HACCP

Kurs

27. oktober 2020

Måltidets Hus, Richard Johnsensgate 4, NO-2021 Stavanger

1100,- inkludert lunsj og kursmateriell

Havbruksforvaltning 2030 – Hvem skal bestemme hva?

Webinar

28. oktober 2020

Webinar

Gratis

Kurs i nedskjæring, økt utbytte av slakteskrotten

Kurs

2. november 2020 – 3. november 2020

Nofima. Osloveien 1, Ås

kurset koster kr 2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell

Pølsemaker, pølsemaker hvor har du gjort av deg?

Kurs

4. november 2020 – 5. november 2020

Nofima AS, Osloveien 1, 1433 Ås

2800,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.

Grunnkurs i siderproduksjon

Kurs

4. november 2020 – 6. november 2020

Brakanes Hotel, Ulvik i Hardanger, Promenaden 3, 5730 Ulvik.

Kr 3000,- pr. deltager inkl. lunsj, kaffe/te og kursmateriell alle dagene. Det inngår matservering (4.nov) og middag (5. nov) med sidersmaking i prisen.

Økologisk foredling av grønnsaker – bruk av odde grønnsaker

Kurs

10. november 2020

Nofima. Osloveien 1, Ås

Kr 1.200,-

Mattrygghetsdagen 2020 – Digitalt seminar

Seminar

12. november 2020

Digitalt møte

Gratis deltakelse

Persontilpasset mat = sunt for meg? Digital fagdag

Webinar

18. november 2020

Digital fagdag

Gratis deltakelse

Optimalisering av økologisk sider – kurs i sensorikk

Kurs

27. november 2020

Nofima. Osloveien 1, Ås

Kr 1.200,-

 

Program og nettverk for bedrifter

Nofima har operativt ansvar for flere ulike offentlige programmer. Målene med dem er å bidra til verdiskapning i matindustrien ved bruk av forskjellige virkemidler og finansieringsordninger.

Kompetansenettverk lokalmat

Små matbedrifter med inntil 10 ansatte kan få tilbud om hjelp for å lykkes med videreutvikling og verdiskaping.

Les mer »

 

Norsk Smaksskule

Et opplæringsprogram initiert av Arne Brimi, for matlærere i barnehage og skole.

Les mer »

 

Økologiprogrammet

Mer fokus på produktutvikling innen det økologiske segmentet er nødvendig for å kunne tilby forbrukerne et større og mer variert produktspekter. Nofima bidrar med sentral kompetanse.

Dette kan du få hjelp til som økologisk matprodusent »