Lakseruller med taresalat full av vitaminer, fiber og mineraler. Retten er nærmere middagsbordet ditt enn før, nå som vi vet mer om hvordan vi sikrer at tare er trygg mat.
Lakseruller med taresalat full av vitaminer, fiber og mineraler. Retten er nærmere middagsbordet ditt enn før, nå som vi vet mer om hvordan vi sikrer at tare er trygg mat. Foto: Marit Bendz
Seminar

Konferanse om forskning på mat og marked

 Forbruker og marked  

Nofima Tromsø sammen med Handelshøyskolen ved UiT – Norges arktiske universitet inviterer deg til den tredje norske konferansen om forskning på mat og marked som finner sted ved Handelshøyskolen fra 2.–3. november 2017.

Dato: 2. november 2017 – 3. november 2017
Sted: Norges arktiske universitet, Handelshøyskolen
Pris: 2000 kroner Konferansemiddag inkludert.
Kontaktperson
Portrettbilde av Pirjo Honkanen
Pirjo Honkanen

Forskningssjef
Tlf.: +47 915 94 520
pirjo.honkanen@nofima.no

Vi inviterer til den 3. norske konferansen om forskning på mat og marked som arrangeres på Handelshøyskolen 2.–3. november 2017.

Konferansen er et felles initiativ mellom Nofima, Handelshøyskolen ved UiT – Norges arktiske universitet, Handelshøyskolen ved NMBU og Handelshøyskolen ved UiS.

Konferansen, som dekker alle sider av forskningsfeltet mat og marked, arrangeres annet hvert år vekselsvis i Stavanger, på Ås og i Tromsø.

Konferansen begynner med lunsj på Handelshøyskolen 2. november. Etter lunsj åpner konferansen med en hovedtaler. Om kvelden blir det en hyggelig sosial kveld. Vi fortsetter konferansen ved Handelshøyskolen frem til lunsj neste dag.

Konferansen ble holdt første gang i Stavanger i 2013. I 2015 ble konferansen organisert av Nofima Ås og Handelshøyskolen ved NMBU.

Konferansen er i ferd med å bli et av Norges viktigste forum for forskning på mat og matmarkeder. Konferansen retter seg mot vitenskapsfolk, forskere og praktikere både nasjonalt og internasjonalt, og formålet er å dele aktuell forskning og utvikle interessante nye forskningsideer gjennom samspillet mellom deltakerne.

Vi tar imot artikler innenfor alle områder som berører samspillet mellom mat og markeder, for eksempel sensorikk, økonomi, psykologi, forbrukeratferd, markedsføring, sosialantropologi og sosiologi for å nevne noe. Målet er å utvide deltakernes perspektiver på mat og matmarkeder ved å belyse de mange sidene av forskning på matmarkeder og matforbruk.

Innsending av artikler:

Forskere som ønsker å delta på konferansen, inviteres til å sende inn sine forskningsartikler på maksimalt 6 sider (inkludert omslagsside, referanser, vedlegg, tabeller og tall) elektronisk til Nofomarc@Nofima.no.

Viktige datoer:

  • Innsending av artikler: frist september, 2017.
  • Forfatterne underrettes om resultatet: 28. september
  • Registrering: stenger 3. oktober

Invitert foredragsholder:

Professor Wim Verbeke, Universitetet i Ghent, Belgia.

Overnatting:

Scandic Ishavshotell (https://www.scandichotels.no/hotell/norge/tromso/scandic-ishavshotel). Du må bestille rom direkte hos hotellet. E-post: meeting.ishavshotel@scandichotels.com. Bruk bookingkode 46299588 1 390,- kroner per natt inkludert frokost. Bestill tidlig hvis du vil forlenge besøket.

Transport:

Hyppige bussavganger fra sentrum til universitetet (busstopp Breivangveien). Last ned Mobillett-app-en (http://mobilletten.no//), så får du de rimeligste billettene.

Foreløpig program:

2. november:

11.00–12.00:          Registrering:

12.00–13.00:         Lunsj

13.00–13.15:          Åpning av konferansen:

13.15–14.00:          Invitert foredragsholder professor Wim Verbeke

14.15–15.30:           Artikkeløkt I

Kaffepause

15.45–17.00:          Artikkeløkt II

Kveld:                   Konferansemiddag

 

3. november:

8.30–9.00:             Morgenkaffe

9.00–10.30:           Artikkeløkt III

Kaffepause

11.00–12.30:          Økt IV

12.30–                       Lunsj

Relatert innhold

  • Filer og lenker