Mads Erling Pedersen og Sissel Rønning fra Nofima, har med seg Vitenparkens kjøkkensjef Hafsteinn Snæland på kveldens arrangement. Foto: Skjalg Molvær.
Forskningsdagene

Smak forskningen!

Hva gjør kunnskap, eller mangel på kunnskap, med smaken og med maten? Vår muntre matforsker og hennes makkere vil lede dere gjennom et måltid av nøye utvalgte småretter og drikker.

Dato: 27. september 2017
Sted: Vitenparken, Ås
Pris: 110,- kr per person
Kontaktperson
Portrettbilde av Reidun Lilleholt Kraugerud
Reidun Lilleholt Kraugerud

Kommunikasjonsleder div. AKVA
Tlf.: +47 481 97 382
reidun.lilleholt@nofima.no

Kanskje lar du deg lure av kunnskap og sansebedrag. Kanskje du ser på maten med nye øyne? Du vil i alle fall oppleve en morsom kveld med smakfulle retter i nydelige omgivelser. Arrangementet er en del av Forskningsdagene 2017.

Passer for:

  • folk med åpent sinn som vil prøve noe nytt
  • matinteresserte folk
  • par på date (for det blir mye å prate om mellom matbitene)

Matforskningsinstituttet Nofima serverer kunnskap fra matforskningen, og idylliske Vitenparken på Ås er vertskap.

Pris og påmelding: se www.vitenparken.no

Tid: 27. september kl. 19-21.

Vert: Sissel Beate Rønning er en forsker i Nofima som nok er over gjennomsnittet interessert i mat. Hun er sivilingeniør i genteknologi og har en doktorgrad om GMO. Etter doktorgraden jobbet hun med kreftforskning og humanmedisin, og ble interessert i hvorfor kreftceller ikke slutter å signalisere og dermed bare fortsetter veksten. I dag jobber hun som forsker ved Nofima, hvor hun forsker på mat. Hvordan kan vi få god kvalitet på maten?  Er den sunn? Kan vi gjøre den mer miljøvennlig? Hva er fremtidens mat?

Sissel har med seg to makkere denne kvelden, sensorikkbetjent Mads Erling Pedersen og Vitenparkens kjøkkensjef Hafsteinn Snæland.

Relatert innhold