Kurset gir innsikt i mattrygghet og HACCP, samtidig som man får nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.
Kurset gir innsikt i mattrygghet og HACCP, samtidig som man får nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.
Kurs

Produksjon av Trygg Mat

Synes du det er en utfordring å finne ut av IK-mat og HACCP?

Dato: 15. november 2016
Sted: Måltidets Hus, Stavanger
Pris: 950,- inkl. lunsj og kursmateriell
Kontaktperson
Portrettbilde av Gro Haugvaldstad Kleiberg
Gro Haugvaldstad Kleiberg

Seniorforsker
Tlf.: +47 450 15 283
gro.h.kleiberg@nofima.no

For alle som håndterer mat profesjonelt er det avgjørende at maten ikke påfører sykdom hos dem som spiser den. Da er det viktig å ha kunnskap om årsakene til sykdom og hva vi kan gjøre for å unngå utrygg produksjon. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode som kan hjelpe bedriften til å forebygge at noe går galt.

I dette en-dags kurset får du kunnskap om de utfordringene som er knyttet til produksjon av trygg mat. Det blir også en introduksjon til de krav som bedriften må håndtere.

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap som gjør dem i stand til å benytte HACCP i egen virksomhet. Kurset består av teori og en del enkle øvelser. Med kunnskapen deltagerne får i kurset, er det mulighet for å starte arbeidet med HACCP for egen bedrift. Det er en fordel om IK-Mat er på plass, men det er ikke et krav. Kurset er for mindre matprodusenter med under ti ansatte.

Kursholder er Gro H. Kleiberg, mikrobiolog og forsker i Nofima. Benytt anledningen til å få en personlig forståelse for hvordan du skal løse dine utfordringer knyttet til produksjon av trygg mat i henhold til gjeldende krav.

Tidspunkt: 09.00-16.00

Påmeldingsfrist: 5. november

Påmelding: Se lenke

 

Kurset avlyses dersom deltakerantallet er lavere enn åtte.

 

Relatert innhold

  • Filer og lenker

Lenker: