Kurset tar sikte på å gi deltagerne en grunnleggende forståelse av sensorikk og hvordan man i praksis kan bruke sensorikk i bedriften sin.
Kurs

Optimalisering av økologisk sider – kurs i sensorikk

Kurset retter seg fremfor alt mot økologiske siderprodusenter, og tar sikte på å gi deltagerne en grunnleggende forståelse av sensorikk og hvordan man i praksis kan bruke sensorikk i bedriften sin.

Dato: 27. november 2020
Sted: Nofima. Osloveien 1, Ås
Pris: Kr 1.200,-
Kontaktperson
Portrettbilde av Josefine Skaret
Josefine Skaret

Prosjektleder/sensoriker
Tlf.: +47 954 92 575
josefine.skaret@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Næringsmiddelprodusenter har til enhver tid fokus på to viktige faktorer, nemlig produktets kvalitet og kravet om fortjeneste. Riktig kvalitet er ofte definert ved at produktet tilfredsstiller forbrukerens krav og forventninger, og produktets smak er avgjørende for dette.

Program:

Dagen blir en veksling mellom teori og praksis, grunnleggende sensorisk teori vil bli gjennomgått. Det er ønskelig at deltakerne før kurset starter kommer med innspill til egne behov i hverdagen, slik at kurset best mulig kan tilpasses deltakerne. Det er også ønskelig/mulig at deltakerne sender/leverer sider som dere ønsker å teste sensorisk slik at vi kan bruke disse produktene i de praktiske oppgavene.

Kl. 10.00         Velkommen og noe å bite i

Praksis og teori

Lunsj

Kl. 16.00         Avslutning og oppsummering

Maks: 10 deltagere

Påmeldingsfrist: Torsdag 29. oktober 2020

Påmeldingslenke til høyre på siden

Om Økologiprogrammet

Landbruksdirektoratet ønsker gjennom Økologiprogrammet og Nofima å inspirere og formidle kompetanse for å øke forbruket av økologisk mat.

Relatert innhold