Vi i Nofima vil gjerne dele vår kunnskap. Vi holder foredrag, kurs, workshops og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Nofima har fokus på kvalitet i all matproduksjon, og holder foredrag, kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Her blir kjøttprodusenter kurset av vår pølsemaker Tom Chr. Johannessen. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima
Kurs

Økologiske kjøttvarer – Nedskjæring og pølsekurs

 Råvare og prosess  

Deltagerne skal gjennom teori og praksis tilegne seg kunnskap om nedskjæring av gris, lam og deler av storfe, samt å kunne videreforedle råstoffene videre til produkter som ulike pølser og karbonader.

Dato: 17. september 2019 – 18. september 2019
Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris: Pris per person kr 1.750, - (inkl. lunsj/kaffe/te og annet kursmateriell)
Kontaktperson
Portrettbilde av Tom Christen Johannessen
Kontaktperson
Portrettbilde av Lene Øverby
Lene Øverby

Senioringeniør
Tlf.: +47 976 34 246
lene.overby@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Mål

  • Målet med kurset er at deltakerne skal lære å skjære ned gris, lam og deler av storfe, samt læren om nye stykningsdeler.
  • Deltagerne skal lære teori og praktisk farse-/pølseproduksjon og å lage pølser uten tradisjonelle tilsetningsstoff.
  • Deltagerne skal lære å lage sine egne resepter.

Målgruppe

Kjøttprodusenter og kjøttforedlingsbedrifter som driver økologisk eller kunne tenke seg å starte med økologisk produksjon.

Kursinnhold

  • Nye stykningsdeler
  • Produksjonsmetodikk pølser
  • Reseptberegning
  • Regelverk økologi (Debio)

Kursansvarlige er Tom Johannessen og Lene Øverby.

Bindende påmelding innen 5. september 2019. Du finner påmeldingslenken til høyre på siden.

Relatert innhold