Kurs

Økologisk foredling av grønnsaker – med fokus på sunn og bærekraftig mat

Målet med dette kurset er å inspirere deltakerne til å lage sunne og bærekraftige produkter, basert på grønnsaker.

Dato: 21. september 2021
Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris: Kr 1.500,- inkl lunsj og kursmateriell
Kontaktperson
Portrettbilde av Ida Synnøve Bårvåg Grini
Ida Synnøve Bårvåg Grini

Seniorrådgiver
Tlf.: +47 900 98 475
ida.grini@nofima.no

Kontaktperson
Portrettbilde av Cecilia Midtsund Kippe

Påmelding

Meld deg på her

Kurset starter kl. 9.00 og avslutter kl. 15.00. Påmeldingsfrist: Tirsdag 7. september 2021, med deg på via lenken på denne siden.

Landbruksdirektoratet ønsker gjennom Økologiprogrammet og Nofima å inspirere og formidle kompetanse for å øke forbruket av økologisk mat.

Målgruppen for kurset er de som produserer økologisk mat til storhusholdning og mindre produsenter som driver økologisk, eller har intensjoner om å starte opp med økologisk drift.

Dagen blir en veksling mellom praktiske øvelser og inspirerende foredrag. Vi oppfordrer deltakerne til å komme med innspill til egne behov i hverdagen, slik at kurset best mulig kan tilpasses deltakerne

Program:
Kl. 08.45 Velkommen, kaffe/te og noe å bite i
Kl. 09:00 Inspirerende foredrag:
– optimale emballasjeløsninger fra et produkt- og bærekraftperspektiv
– sunn og bærekraftig mat

Kl. 11:00 Lunsj
Kl. 11:45 Foredrag fra Grønne Folk, v/Bjørnar Buserud
Kl. 12:30 Praktiske øvelser – produksjon av grønnsaksbaserte produkter, v/Bjørnar Amdahl, kokk The Well
Kl. 14:30 – 15:00 (ca.) Oppsummering og avslutning

Programmet, med nærmere detaljer om de praktiske øvelsene, og innholdet i foredragene blir oppdatert så fort det er klart.

Ønsker du mere informasjon? Ta gjerne kontakt med oss:

Relatert innhold

  • Forskningsanlegg

 
Vegetabilhallen

Vi har lang erfaring i å hjelpe våre små og store kunder med å få testet ut nye prosesser og produkter i liten skala, og å komme frem til skånsomme prosesser som bevarer mest mulig av …