Målet med kurset er å gi deltakerne grunnleggende forståelse av bakeprosessene og teknikkene som ligger til grunn for de søte deigene innenfor bakefaget.
Kurs

Økologisk bakekurs – Søtbakst en verden av fristelser

 Mat og helse  

Et dagskurs som tar for seg kategorien søte deiger. Praktisk kurs i baking med spennende søte bakverk, bruk av lokale melsorter og ulike prosesser.

Dato: 9. mai 2017
Sted: Nofima, Osloveien 1, Ås
Pris: Pris pr person kr 950,- (inkl. kursmateriell, lunsj og kaffe/te)
Kontaktperson
Portrettbilde av Lily Siri Rømcke
Lily Siri Rømcke

Adm. koordinator
Tlf.: +47 957 78 606
lily.romcke@nofima.no

Kontaktperson
Portrettbilde av André Løvaas
André Løvaas

Baker
Tlf.: +47 920 97 976
andre.lovaas@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Kurset vil danne grunnlag for større forståelse av bakeprosessen og hva som er mulig å få til med ulike metoder og forståelse av de råvarene vi bruker.

Tirsdag 9. mai – kl 10.00 – 16.00

MÅL
Gi deltakerne grunnleggende forståelse av bakeprosessene og teknikkene som ligger til grunn for de søte deigene innenfor bakefaget.

MÅLGRUPPE
Produsenter av økologiske bakevarer.

KURSINNHOLD

  • Wienerbakst/laminerte deiger
  • Hvetedeig, grunndeigen til flere typer bakst
  • Brioch, prinsessen blant deigene
  • Scones, lett raskt i en travel hverdag

KURSANSVARLIG
Nofima AS v/baker André Løvaas, e-post: andre.lovaas@nofima.no, tlf: 92 09 79 76

André jobber til daglig ved Nofima og på fritiden er han trener for Det Norske Baker og Konditorlandslaget.

DELTAGERAVGIFT
Pris pr person kr 2100,- (inkl. kursmateriell, lunsj og kaffe/te)

PRAKTISK INFORMASJON
Vi skal være store deler av tiden i bakeriet så ta med baketøy eller forklær og gode sko.

Påmelding: Antall deltakere settes til maks 10 personer.

Påmelding innen 25. april til deltaker.no. Påmeldingslenken finner du til høyre på siden.

Ved evt spørsmål kontakt Lily S. Rømcke, lily.romcke@nofima.no tlf: 64 97 02 47

ARRANGEMENT

Kurset inngår i Økologiprogrammet, finansiert av Landbruksdirektoratet og administrert av Nofima.

Les mer om:

Relatert innhold