Seminar

Norsk algekonferanse – Nye løsninger fra lab til marked

 Ernæring og fôrteknologi    Prosessteknologi  

Algekultivering er en næring med stort vekstpotensial og det skjer mye spennende i Norge på dette feltet. Norsk algekonferanse samler bransjen og ser på hvordan vi utvikler industrien og de viktigste utfordringene fra lab til marked.

Dato: 26. august 2020
Sted: Vega scene, Oslo
Pris: Kr 2450/1950,- (ekskl mva) for hhv ordinær deltaker/medlem av Tekna
Kontaktperson
Portrettbilde av Aikaterina Kousoulaki

Meld deg på her:

www.tekna.no

Se oppdatert info på tekna.no.

Fra Nofima presenterer Marthe Jordbrekk Blikra forskning på om komponenter i makroalger kan brukes som ingredienser i matindustrien, og Katerina Kousoulaki holder mikroalgepresentasjonen «Håpet i «Pandoras krukke» for fremtidens bærekraftige matproduksjon?».

Få med deg:

  • Hva kjennetegner forretningsideene som lykkes?
  • Hvordan blir forskningen interessant for næringslivet?
  • Hvilke teknologier skaper endring?
  • Hvilke steg må tas på veien til industrialisering?
  • Hvordan gjøres bærekraft til et konkurransefortrinn?

Bygg nettverk

Utveksle kompetanse og erfaringer på tvers i bransjen. Her treffer du produsenter, leverandører, FoU, finans, teknologi og forvaltning

Se, hør, lukt, føl, smak

Vi inviterer norske bedrifter til å vise frem sine innovasjoner, slik at du kan oppleve dem. Dette er ikke sponsorpakker, men gratis – og kun fordi det er gøy. Så dersom du har noe å vise frem, så kontakt oss med én gang!

Hva skjer på veien til industrialisering?

Det jobbes mye med de biologiske, politiske, og teknologiske utfordringene som den norske algeindustrien står ovenfor i dag. Norsk algekonferanse arrangeres i samarbeid mellom Algenettverk Nord AS, NCE Blue Legasea, Nofima, Bellona, NORCE, Seaweed Energy Solutions og Tekna. Vi ønsker å stake ut en retning for industrialisering i en veldig interessant bransje i vekst.

Fagkomité

  • Heidi Meland, Algenettverk Nord
  • Lise Chapman, NCE Blue Legasea/Tango Seaweed
  • Stefan Erbs, Bellona
  • Hans Kleivdal, NORCE
  • Andreas Lavik, Seaweed Energy Solutions
  • Katerina Kousoulaki, Nofima
  • Herman Søndenaa, Tekna
Les mer om:

Relatert innhold

  • Nyheter
  • Prosjekter
  • Forskningsanlegg
Våre medarbeidere på Fôrteknologisenteret er grundige og kunnskapsrike. Foto: Bjørn Erik Larsen
 
Fôrteknologisenteret

I vårt anlegg kan vi tilby de beste løsningene for å utvikle og teste nye ingredienser og fôr. Vi har høy kunnskap om teknologi og råvarer, og solid forskningskompetanse. …