Workshop

Nøkkelen til dagligvare – Veiledning for registrering av lokalmat i EPD-databasen

Flere og flere lokalmatprodusenter ønsker å selge til dagligvare eller Horeca-markedet. Nøkkelen for å bli aktuell for dette markedet er å sørge for riktig registrering av produktinformasjon i EPD-databasen.

Dato: 11. mai 2017
Sted: Måltidets Hus, Stavanger
Pris: Gratis
Kontaktperson
Portrettbilde av Aase Vorre Skuland
Kursleder

 

 

Kay J. Nilsen i Matmerk er Seniorrådgiver Marked og jobber med å veilede lokalmatprodusenter videre i markedet, og som prosjektleder for bransjeportalen Lokalmat.no.

Kontakt:
Epost: kay.nilsen@matmerk.no

Mobil: 916 96 488

Type: Personlig veiledning for registrering av dine produkter i EPD-databasen på web. Veiledningen er gratis.

Tid: ca 2 timer pr. produsent.

Påmelding: Send epost kay.nilsen@matmerk.no

Påmeldingsfrist: 2. mai

Antall deltakere: Maksimalt antall bedrifter er 4 stk

 

 

Hva kan du lære?

  1. Forstå hvordan systemet for vareregistrering i Norge er bygd opp
  2. Få oversikt over hvilke krav handelen stiller for merking av produkter
  3. Personlig veiledning i registrering av dine produkter i EPD-databasen på web

Hvem er kurset for?

Små og mellomstore drikke- og matprodusenter som ønsker å levere til kunder innen dagligvare eller Horeca som krever registrering i EPD-databasen.

Hvordan er kurset lagt opp?

På denne kursdagen avtales det personlig veiledning (ca to timer pr. produsent) for innføring i vareregistrering. Veiledningen starter med en innledende del som tar for seg grunnleggende elementer ved EPD-databasen og hvilke krav handelen stiller til informasjonen som skal legges inn. Hoveddelen av veiledningen blir registrering av den enkelte produsent sine produkter på web.

Praktisk informasjon

Produsentene må selv stille med egen PC til registreringen og ha skaffet seg de nødvendige abonnementene for å komme i gang med vareregistreringen. Det sendes ut informasjon om dette til deltakerne i forkant av veiledningsdagen.

Relatert innhold