Kurset gir innsikt i mattrygghet og HACCP, samtidig som man får nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.
Kurset gir innsikt i mattrygghet og HACCP, samtidig som man får nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.
Kurs

Mattrygghet og HACCP

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til dem som spiser den. Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg.

Dato: 8. november 2016
Sted: Nofima, Osloveien 1, Ås
Pris: Pris pr person: kr. 950,- (inkl. kursmateriell, kaffe/te og lunsj)
Kontaktperson
Portrettbilde av Therese A. Hagtvedt
Therese A. Hagtvedt

Seniorrådgiver
Tlf.: +47 950 85 774
therese.hagtvedt@nofima.no

Kontaktperson
Portrettbilde av Lily Siri Rømcke
Lily Siri Rømcke

Adm. koordinator
Tlf.: +47 957 78 606
lily.romcke@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Kurset gir innsikt i mattrygghet og HACCP metoden, samtidig som man får nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko og forebygge at noe går galt. Kurset starter kl. 9.30 og varer til kl. 16.00.

Mål med kurset

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap som gjør dem i stand til å benytte HACCP som metode til å vurdere risiko i egen virksom. Kurset består av noe teori og en del enkle øvelser. Med kunnskapen deltagerne får på kurset kan man arbeide med HACCP i egen bedrift.

Målgruppe

Mindre matprodusenter med under 10 ansatte. Kurset krever minst 8 deltakere for at det kan gjennomføres. Henvendelser i forbindelse med kurset Kursansvarlig seniorrådgiver Therese Hagtvedt, therese.hagtvedt@nofima.no tlf. 64 97 03 31 mobil 950 85 774

Påmelding

Bindende påmelding via lenken til høyre.

Om kurset

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk for lokalmat, Øst, som er en del av Innovasjon Norges satsning på lokalmat og grønt reiseliv.

Les mer om:

Relatert innhold