Kurs

Mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden.

Dato: 3. mars 2020
Sted: Lillestrøm
Pris: 1100,- inkl. lunsj og kursmateriell
Kontaktperson
Portrettbilde av Gro Haugvaldstad Kleiberg
Gro Haugvaldstad Kleiberg

Seniorforsker
Tlf.: +47 450 15 283
gro.h.kleiberg@nofima.no

Kontaktperson
Portrettbilde av Lily Siri Rømcke
Lily Siri Rømcke

Adm. koordinator
Tlf.: +47 957 78 606
lily.romcke@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.

Målet for kurset er at deltakerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Kurset består av teori og noen enkle øvelser. Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

MÅLGRUPPE: Lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokalmat på menyen (mindre enn 10 ansatte)

Påmeldingslenke til høyre på siden. Påmeldingsfrist er 5. februar, og påmeldingen er bindende. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding.

 

Kompetansenettverk Lokalmat

Kurset holdes i regi av kompetansenettverk for lokalmat, Øst

Les mer om:

Relatert innhold