Kurs

Mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP-metoden.

Dato:26. september 2018
Sted:Fylkeshuset, Tordenskjoldsgt 65, 4605 Kristiansand
Pris:950,- inkl. lunsj og kursmateriell
Kontaktperson
Portrettbilde av Gro Haugvaldstad Kleiberg
Gro Haugvaldstad Kleiberg

Seniorforsker
Tlf.: +47 450 15 283
gro.h.kleiberg@nofima.no

Kontaktperson
Portrettbilde av Heidi Katrine Trige
Heidi Katrine Trige

Adm. koordinator
Tlf.: +47 995 62 244
heidi.katrine.trige@nofima.no

Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Mål for kurset

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. Kurset består av teori og noen enkle øvelser.

Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

Klikk her for å melde deg på.

Kompetansenettverk

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk for lokalmat, Sør, som er en del av Innovasjon Norges satsing på lokalmat og grønt reiseliv.

Relatert innhold

  • Filer og lenker