Bli med på lærerike kurs og hør engasjerende og matnyttige foredrag. Foto: Matprat
Kurs

Lokalmatverksted

Kompetansenettverk Lokalmat Øst i samarbeid med Bondens marked, Norges Bondelag og Norsk Bonde- og småbrukarlag ønsker velkommen til lokalmatdager på Ås. Målgruppen er lokalmatprodusenter, serveringssteder og andre som jobber med å sette lokalmat på menyen.

Dato: 15. oktober 2019 – 16. oktober 2019
Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Kontaktperson
Portrettbilde av Cecilia Midtsund Kippe

Det blir engasjerende og matnyttige foredrag om sosiale medier og effekt på salget, betydningen av gode relasjoner, matopplevelser som turistattraksjon og lokalmat.no.

Bli med på et lærerikt kurs, hvor vi tar i bruk råvarer fra den norske naturens rauseste årstid – høsten! Pølsemakeren vår holder praktisk kurs i produksjon av gode fenalår, og spennende produkter av lam og kje. På bakekurset baker vi med lokalt mel, og lager smakfulle bakverk. Det blir også et kurs i økologisk videreforedling av frukt og bær, der vi blant annet praktiserer bruk av økologisk pektin, og produksjon av bl.a. gelé, chutney og annet smakfullt tilbehør til et godt måltid. Lurer du på hvordan du skal sette riktig kalkyle og pris på dine produkter? Matmerk kommer og holder kurs om nettopp dette!

Vi feirer høsten, og legger opp til et fargerikt og bugnende matfat med produkter vi selv har laget på kursene. Og det blir selvsagt tilrettelagt for nettverksbygging og gode samtaler.

Hold av dagene! Påmeldingslink kommer i august.

Les mer om:

Relatert innhold