Kurs

Kurs i surdeigsbaking

To dagers kurs som ser nærmere på surdeigsbaking. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på forskjellige teknikker og prosesser rundt surdeig samt hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Dato: 31. august 2021 – 1. september 2021
Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris: Kr 2500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell
Kontaktperson
Portrettbilde av Fredrik Andresen
Kontaktperson
Portrettbilde av Lily Siri Rømcke
Lily Siri Rømcke

Adm. koordinator
Tlf.: +47 957 78 606
lily.romcke@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Vi starter opp kl. 8.45 og holder på til kl. 16.00.

Påmeldingsfrist er 15. mai, og maks antall deltakere er fire personer. Førstemann til mølla. Meld deg på via lenken på denne siden

Kursinnhold

– Hva er surdeig?
– Hvorfor bake med surdeig?
– Hva skjer i en surdeig?
– Hvordan beregne surdeigsmengde i en oppskrift
– Praktisk bruk av surdeig i bakeriet

Mål

På dette kurset ser vi nærmere på det grunnleggende innenfor surdeig og praktisk bruk av surdeig i bakeriet.

Målgruppe

Lokale produsenter som faller inn under Kompetanse-nettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale

Kompetansenettverket

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverket Lokalmat Øst

Les mer om:

Relatert innhold

  • Forskningsanlegg

 
Bakeri og møller

Vi har et velutstyrt fullskalabakeri med solide analysemuligheter. …