Kurs
Kurs i surdeigsbaking
To dagers kurs som ser nærmere på surdeigsbaking. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på forskjellige teknikker og prosesser rundt surdeig samt hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.
Dato: | 1. juni 2021 – 2. juni 2021 |
Sted: | Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås |
Pris: | Kr 2500,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell |
Påmelding
Vi starter opp kl. 8.45 og holder på til kl. 16.00.
Påmeldingsfrist er 15. mai, og maks antall deltakere er fire personer. Førstemann til mølla. Meld deg på via lenken på denne siden
Kursinnhold
– Hva er surdeig?
– Hvorfor bake med surdeig?
– Hva skjer i en surdeig?
– Hvordan beregne surdeigsmengde i en oppskrift
– Praktisk bruk av surdeig i bakeriet
Mål
På dette kurset ser vi nærmere på det grunnleggende innenfor surdeig og praktisk bruk av surdeig i bakeriet.
Målgruppe
Lokale produsenter som faller inn under Kompetanse-nettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale
Kompetansenettverket
Kurset holdes i regi av Kompetansenettverket Lokalmat Øst