For at økologisk mat skal få større gjennomslag i norsk storhusholdning, må produktene tilpasses dens hverdag. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima
Kurs

Kurs i økologisk vegetarmat

Kurset tar sikte på å gi deltagerne en grunnleggende forståelse av hva det betyr å servere vegetarmat med økologiske råvarer og hvordan tilberede et godt og ernæringsriktig vegetarmåltid for storhusholdning

Dato: 24. oktober 2017
Sted: Hesnes gartneri og kjøkken, Hesnesveien 160 4885 Grimstad
Pris: 490,-
Kontaktperson
Portrettbilde av Lily Siri Rømcke
Lily Siri Rømcke

Adm. koordinator
Tlf.: +47 957 78 606
lily.romcke@nofima.no

Påmelding

Meld deg på her

Kurset retter seg mot serveringssteder, kantiner, produsenter av økologisk mat og storhusholdning og som tilbyr økologiske mat.

Landbruksdirektoratet ønsker gjennom ØQ og Nofima å inspirere og formidle kompetanse for å øke forbruket av økologisk mat.

Bjørnar Amdahl som er kjøkkenansvarlig, kokk og medeier av Hesnes Gartneri og kjøkken i Grimstad vil være fagansvarlig og kokk for dere denne dagen. Han har blant annet bakgrunn fra Oro, Annen Etage, Lysebu, Teatercaféen, og er tidligere Norgesmester i sjømat og en mester i selvkomponerte delikatesser.

Dere har noe å glede dere til.

Program:

Dagen blir en veksling mellom teori og praksis med prat rundt det å servere og tilberede økologisk mat.

Kl. 13.00  

Velkommen og noe å bite i

Praksis og teori

Vi spiser det vi har laget

Kl 18.00   

Avslutning og oppsummering

Påmelding:

Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist: 16. oktober 2017

Ønsker du mere informasjon? Ta gjerne kontakt med oss:

Bjørnar Amdahl: kjokken@hesnesgartneri.no

Lily Rømcke: lily.romcke@nofima.no

Les mer om:

Relatert innhold

  • Filer og lenker

Filer: