Kurs i baking med spelt

To dagers kurs der det bakes med spelt i forskjellige produktkategorier. Et praktisk kurs i baking der fokus ligger på bruk av spelt og forskjellige teknikker samt prosesser for å lage ulike produkter.

Dato: 12. november 2019 – 13. november 2019
Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris: Kr 2100,- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell begge dagene.
Kontaktperson
Portrettbilde av Fredrik Andresen
Kontaktperson
Portrettbilde av Ann Katrin Holtekjølen
Påmelding

Meld deg på her

MÅL
Kurset vil danne grunnlag for større forståelse av bakeprosessen og hva som er mulig å få til med ulike metoder og forståelse av de råvarene som brukes.

MÅLGRUPPE
Lokale produsenter som faller inn under Kompetanse-nettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

KURSINNHOLD

  • Elting og deigoppbygging
  • Burley – sveitsisk landbrød
  • Surdeigsbrød/grovbrød
  • Fredriks speltbrød
  • Wienerbrød/laminerte deiger

Dagene blir en veksling mellom teori og praksis med prat rundt deiger/ baking i bakeriet.

Meld deg på via lenken til høyre på siden. Bindende påmelding innen 31. oktober.

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk for lokalmat, Øst, som er en del av Innovasjon Norges satsning på lokalmat og grønt reiseliv.

Les mer om:

Relatert innhold