Kurs

Knekkebrød- og flatbrødkurs

 Mat og helse  

Dagskurs som tar for seg kategorien knekkebrød og flatbrød. Praktisk kurs i baking der fokus ligger på forskjellige teknikker og prosesser og hvordan man kan bruke dette for å gi variasjon i produktets smak og konsistens.

Dato: 30. oktober 2019
Sted: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris: Kr 1200,- pr. person inkl lunsj og kursmateriell
Kontaktperson
Portrettbilde av Fredrik Andresen
Kontaktperson
Portrettbilde av Ann Katrin Holtekjølen
Påmelding

Meld deg på her

MÅL
Kurset vil danne grunnlag for større forståelse av bakeprosessen og hva som er mulig å få til med ulike metoder og forståelse av de råvarene som brukes.

MÅLGRUPPE
Lokale produsenter som faller inn under Kompetanse-nettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

KURSINNHOLD

  • Knekkebrød (flytende deig, faste deiger og frøbasert)
  • Flatbrød (variasjon i deigkonsistens)

Dagen blir en veksling mellom teori og praksis med prat rundt deiger/ baking i bakeriet. Det bakes med forskjellig typer mel og kornarter (rug, spelt, emmer, hvete).

Du finner påmeldingslenken til høyre på siden. Bindende påmelding innen 24. oktober.

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk for lokalmat, Øst, som er en del av Innovasjon Norges satsning på lokalmat og grønt reiseliv.

Les mer om:

Relatert innhold