Kurs

Juleverksted for småskalabedrifter

Bli med å produsere dine egne julematprodukter i Nofimas sitt pølsemakeri før jul. Gjennom teori og praktiske øvelser skal deltagerne få kunnskap om farsemetodikk, reseptberegning, praktisk produksjon av julematprodukter m.m.

Dato:10. desember 2018 – 11. desember 2018
Sted:Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris:kr 2700,- pr. deltager inkl. lunsj og kursmateriell.
Kontaktperson
Portrettbilde av Tom Christen Johannessen
Kontaktperson
Portrettbilde av Lene Øverby
Lene Øverby

Senioringeniør
Tlf.: +47 976 34 246
lene.overby@nofima.no

Mye av tiden kommer til å foregå i Nofima sitt pilotanlegg – ta med egnet arbeidstøy om mulig.

MÅLET MED KURSET
– Målet med kurset er at deltakerne skal lære å produsere et mangfold av julematprodukter, samt få en forståelse av de resepter og metodikker som blir benyttet
– Deltagerne skal lære teori og praktisk farse-/pølseproduksjon
– Deltagerne skal lære om kjøttråvaren og om hjelpe- og tilsetningsstoffer i pølse- og påleggsproduksjon
– Deltagerne skal lære å lage sine egne resepter

MÅLGRUPPE
Gårdsmat-/kjøttprodusenter og kjøttforedlingsbedrifter med mindre enn10 årsverk som ønsker mer kunnskap om produksjon av kjøtt med eksempler fra julematprodukter.

KURSINNHOLD
– Råvare og råvarekvalitet
– Hjelpe- og tilsetningsstoffer
– Produksjonsmetodikk farsevarer
– Reseptberegning
Produksjon av diverse produkter: Lammerull, sylte, julepostei, julepølse, innmatpølse, medisterkaker, sosisser, pinnekjøtt etc

PRAKTISKE TIPS
For de som trenger overnatting anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00 eller direkte booking via hjemmesiden: www.thonhotels.no

PÅMELDING
Bindende påmelding. Påmeldingslenke finner du til høyre på siden. Påmeldingsfrist innen 29. november.

Les mer om:

Relatert innhold