Seminar, Webinar

Hva betyr megatrendene for norsk matindustri?

Forbrukerne er i bevegelse. De etterspør annen mat enn før. Vi snakker om megatrender, og hva betyr disse megatrendene for norsk matindustri?

Dato: 16. august 2021
Sted: Clarion Hotel Tyholmen, Arendal og deretter Nordens telt
Pris: Gratis
Kontaktperson
Portrettbilde av Wenche Aale Hægermark
Wenche Aale Hægermark

Kommunikasjonsleder Mat
Tlf.: +47 932 03 400
wenche.aale.hagermark@nofima.no

Kontaktperson
Portrettbilde av Morgan Lillegård
Morgan Lillegård

Kommunikasjonsdirektør
Tlf.: +47 416 10 130
morgan.lillegard@nofima.no

Del 1 av arrangementet finner sted fra klokka 14.30 – 16.00.

Stikkord er netthandel, digitalisering, plantebasert, convenience (bekvemmelighet), helse & sunnhet, urbant landbruk, persontilpasset mat og mer.

Arrangementet innledes med et overordnet blikk fra Nofimas administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen fulgt opp av to korte foredrag fra forsker Paula Varela-Tomasco og direktør for Sjømatrådet, Renate Larsen.

Deretter blir det debatt med tre sentrale politikere (Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Høyre inviteres) og representanter for NHO Mat og Drikke og NNN (Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund).

Arrangementet blir strømmet.

Del 2 av arrangementet finner sted i Nordens telt fra klokka 17.00 – 18.30

På dette arrangementet lar vi de unge stemmene snakke. I likhet med arrangementet på Tyholmen noen timer før snakker vi om megatrendene som gjør at matprodusentene må tenke annerledes. Forbrukerne er i bevegelse. De etterspør annen mat enn før.

Arrangementet innledes med et overordnet blikk fra Nofimas administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen fulgt opp av to korte foredrag fra forsker Paula Varela-Tomasco og direktør for Sjømatrådet Renate Larsen.

Deretter blir det debatt med ungdomspolitikere på scenen.

Arrangementet strømmes.

Arendalsuka

Relatert innhold