Kurs

Grunnmodul lokalt bakeri og kornforedling

Modulen går over 3 samlinger (2-3 dagers samlinger) med kombinasjon av teori, praksis og bedriftsbesøk.

Dato: 8. oktober 2019 – 9. oktober 2019
Sted: Nofima, Osloveien 1, 1430 Ås
Pris: Kr 7000,- pr. person – hvis 2 personer fra samme bedrift blir prisen kr 12000,-. Inkl. lunsj og kursmateriell alle dagene.
Kontaktperson
Portrettbilde av Fredrik Andresen
Kontaktperson
Portrettbilde av Ann Katrin Holtekjølen
Påmelding

Meld deg på her

Både teori og praktiske øvelser gir deltagerne kunnskap og innblikk i korn som råvare samt viktige trinn i kornforedling og bakefaget. I tillegg gis informasjon rundt regelverk, merking av mat og mattrygghet.

Du finner lenken til påmelding til høyre på siden.

Øvrige kursdager er: Samling 2: 29-31 oktober og samling 3: 12-13. november.

Mål

Gi bedriften(e) økt kunnskap og kompetanse innen bake-faget. Samtidig får bedriften(e) innsikt i hvordan de kan kvalitetssikre og utvikle egne produkter.

Målgruppe

Små bakerier og kornforedlingsbedrifter som faller inn under Kompetansenettverket for lokalmat (med opptil 10 ansatte), og som ønsker å ta i bruk og videreutvikle norske, lokale ressurser.

Læremidler: Utdelt materiale på samlingene

Fagpersoner

Prosjektleder/ faglig ansvarlig/ forsker
Ann Katrin Holtekjølen, tlf 64 97 04 58 / 901 27 004 eller ann.katrin.holtekjolen@nofima.no

Baker/ faglig ansvarlig
Fredrik Andersen, starter på Nofima i august.

Samlinger

Samling 1: (2 dager) (Ås)
Lokalmat og Verdiskaping
Praktisk dag i bakeriet

Samling 2: (3 dager) (Ås)
Grunnleggende baketeknologi: Samspill mellom råvare og bakeprosess
Kombinasjon av teori og praktiske øvelser

Samling 3: (2 dager) (Ås/Oslo?)
Salg, marked og forbruker
Vi avslutter hele Grunnmodulen med bedriftsbesøk – sted kommer.

Vel møtt til faglig påfyll og nettverksbygging.

Praktiske tips

For de som trenger overnatting i forbindelse med samling 1 anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Lokalmat

Grunnmodul lokalbakeri og kornforedling holdes i regi av Kompetansenettverk for lokalmat, Øst, som er en del av Innovasjon Norges satsing på lokalmat og grønt reiseliv.

Relatert innhold