- Vi lever i en tid med store utfordringer, også for matproduksjonen. Heldigvis er norske forskningsmiljøer, på ballen og arbeider målrettet for at vi også i fremtiden skal kunne produsere nok, sunn og trygg mat – på en bærekraftig måte, sier Øyvind Fylling-Jensen foto/cc: Terje Mortensen/Nofima.
Foredrag

Frokostwebinar om fremtidens matproduksjon

Mer plantebasert mat og mindre kjøtt? Møt sentrale politikere og hør hva de mener om fremtidens matproduksjon onsdag 14. april klokka 0800-0850.

Dato: 14. april 2021
Sted: Digitalt
Pris: Gratis og åpent for alle
Kontaktperson
Portrettbilde av Morgan Lillegård
Morgan Lillegård

Kommunikasjonsdirektør
Tlf.: +47 416 10 130
morgan.lillegard@nofima.no

To av Nofimas forskere, Antje Gonera og Svein H. Knutsen, forteller deg om de siste trender innen plantebasert mat og gir deg innsikt i norsk plantebasert matproduksjon.

Deretter vil fire sentrale politikere debattere fremtidens matproduksjon.

  • Espen Barth Eide (Arbeiderpartiet)
  • Kriss Rokkan Iversen (Miljøpartiet de grønne)
  • Bård Ludvig Thorheim (Høyre)
  • Geir Pollestad (Senterpartiet)

Det blir mulig å stille spørsmål.

Meld deg på her og få lenken til frokostmøtet

Program:

08.00:   Velkommen og introduksjon ved Nofimas administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen

08.05:    Faglig innlegg ved to av våre forskere

08.25:    Politikerpanel, moderert av Øyvind Fylling-Jensen

Relatert innhold